Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez 100% pozitiv?...

Szerintetek ez 100% pozitiv? ( kep )

Figyelt kérdés
4 nappal a mensi elott vagyok
2014. máj. 7. 20:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
En vagyok az aki ugyanilyen teszttel tesztelt :-) en is nem vart elott teszteltem es ugyan ilyen szep pozitiv.lett ( meg megvan a teszt) es nekem elotte egy nappal a nogyogyasznal csinaltak egy terhesegi tesztet az meg negativ lett :-) en amugy canadaban elek
2014. máj. 8. 03:46
 22/40 A kérdező kommentje:
Es végülis meg maradt a baba vagy terhes sem voltál ?
2014. máj. 8. 03:52
 23/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Először is gratulálni szeretnék! A baba jobb helyre nem is jöhetne, ha ennyire várod! :) Én is nemvárt előtt 4 nappal teszteltem pozitívat. Hatalmas élmény és kimondhatatlan boldogság! Aztán jön az aggódás? 'Ugye nem fog megjönni?', 'Mikor mehetek már orvoshoz?'. 'Vajon minden rendben van-e vele?' és még sorolhatnám. Tudom hogy ismeretlenül de tapasztalattal szeretnék Neked tanácsot adni. Próbálj meg egyszerűen csak boldog lenni. Ilyen gondolataid, hogy 'megmarad a baba', ne is legyenek. Ilyet ne is mondj! Nyugodj meg, Ő ott a világ legjobb helyén van! Nem fog kikívánkozni csak 9 hónap múlva! :) Ilyen oldalakat ne is látogass és ne keress rá semmilyen tünetre! Egy 'rossz' terhességről beszámolnak az emberek de egy ilyen mellett van 10000 problémamentes terhesség, csak ők nem írják le. Nekem pl. néha annyira fájt a a hasam a 6-12 hétig, hogy sírtam. Rákerestem stresszeltem magam és mint utólag az orvosomtól kiderült az idegességtől fájt. :( Na akkor megfogattam, hogy soha többé nem keresek rá semmire. Az orvoshoz meg azért kell csak 1 hónap után menni, mert nem szükséges hamarabb menni. Az állapotosság a világ legtermészetesebb folyamata, nem lesz semmi gond! :)

2014. máj. 8. 08:48
 24/40 A kérdező kommentje:
Juj hat nagyon koszonom szépen a biztatást :) nagyon aranyos vagy :) ez sokat segített :) nem is aggódom semmin ez biztos mostmár :) csak élvezem az életet :) sok boldogságot kívánok nektek :) es megegyszer koszonom a szep szavakat :)
2014. máj. 8. 12:19
 25/40 A kérdező kommentje:
Ma reggel [link]
2014. máj. 8. 12:32
 26/40 anonim ***** válasza:
Ez nagyon pozitív :) Gratulálok :) mikorra nem vártad, hogy megjöjjön? én 13-ra nem várom,viszont nem merek még tesztelni :/ utánaolvastam a teszteknek, mind a nemvárt után javasolja :/
2014. máj. 8. 12:53
 27/40 A kérdező kommentje:
Most vasárnap ra nem varom :) nagyon bízok benne hogy Nem is fog jonni :) ez a teszt a nagy feher azt írja hogy 6 nappal előtte ki mutatja az eredményt :) szurkolok neked nagyon :))
2014. máj. 8. 13:19
 28/40 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Remélem minden rendben lesz Veletek :)
2014. máj. 8. 13:23
 29/40 anonim ***** válasza:

BIZTOS, HOGY NEM FOG MEGJÖNNI!!! :-)

(23-as válaszoló)

2014. máj. 8. 13:25
 30/40 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves szavakat :) sok puszi nektek :) vigyázzatok ti is magatokra :) puszi
2014. máj. 8. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!