Ki örülne ebben a májusi hónapban babahírnek?
Köszi csajok! Én is szorítok, hogy minél többen babásak legyünk! És valóban jó, hogy hogy ezzel is segítjük egymást, és persze a tapasztalatokkal, ötletekkel, hogy hogyan sikerülhetne hamarabb!
Adryanna
Sziasztok!Én vagyok az első oldalról a májusi esküvős:)
van egy nagyon szép pozitív tesztem illetve a véremben is volt egy kevés hcg,hétfőn még nem látott semmit a doki,de azóta erősödik a csík,jövőhéten megyünk vissza hozzá:)
Amit most tettünk érte,hogy szedtem 2hónapig a mastodynont illetve ebben a hónapban azt sem tudom megmondani mikor szeretkeztünk,vagyis egyáltalán nem foglalkoztunk a témávalXD
Szurkolok Mindenkinek!!!!
húú egy év várakozás után azt hiszem ez hatalmas öröm és nagyon megérdemlitek!!
óriási gratula és jó egészséget nektek a picivel :-) és boldog házasságkötést nektek!!
Én is nagyon-nagyon gratulálok nektek! És persze kicsit irigykedek is, de gondolom ez normális!!! És szerintem jobbkor nem is jöhetett volna nektek! A legjobb nászajándék!!! Küldd a babásodós energiát! ;)
Adryanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!