Hány petéből- hány gyerek lett (egy időben! )? bőv. Lent
Aki volt orvosi vizsgálaton mielőtt teherbe esett, annak hány érett petesejte volt látható az UH-n? és ebből hány baba lett? kérném azok írjanak, akiknek NEM beültették a babócákat!
(konkrétan nekem most 7 van - és nem gyógyszeresen!)nem hinném, hogy most teherbe akarnék esni :)
hű... nem sok kicsit ez a tüsző? és főleg gyógyszer nélkül? nekem volt gyógyszeresen is, a dokim nem szerette, ha kettőnél több lett (a kérdésre válaszolva: kettő-három ért egyszerre, de nem lett baba belőlük)
mekkorák?
Rendes érett - azonos méretűek voltak - együtt néztük a monitoron (mellesleg nem egy ócska szar monitor volt, hanem vadiúj hiperszuper)és pont félidőben voltam - minden szerint..mármint naptár szerint is és éreztem is hogy félidő van..
az engem zavaró hőingadozásaim miatt mentem el egyébként, meg az amúgy is esedékes rákszűrés végett. (évente járok 1-2x ) De erre nem számítottam.... és be kell valljam a dokinak is leesett az álla....pedig nem most kezdte a pályát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!