Melyik mért hő a jó? Amit rögtön ébredéskor mértem, vagy az amit visszaalvás után mértem? (hőgörbe)
Szóval 7kor szoktam mérni a hőmet akkor csöng az ébresztő, de mostanában felébredek már 5:30 körül sokszor. Ma is így volt és rögtön meg is mértem és 36.3 volt, azaz 4 tizedet esett tegnapi 36.7 hez képes. Ezután kimentem wcre, ittam, és visszaaludtam majd amikor az ébresztő 7kor megszólalt ismét megmértem és már 36.6 volt. Most akkor melyik a jó hő? Én szerintem amit elsőre mértem mert az lett rögtön ébredés után mérve csak annyi hogy nem abban az időben amikor szoktam. Egyébként mostanában nehezen tudom kivitelezni hogy egy időben mérjem mert mindig hamarabb felébredek és utána még visszaalszok.
Itt a görbém ide a 36.3at írtam be, mert múlt hónapban is a 9. ciklusnapon esett le a hőm. Jó így szerintetek?
és még egy kérdés: tegnap nem voltunk együtt csak orálisan, szóval ha ma együtt vagyunk az jó lesz? csak azért mert nem lesz 2 napos a sperma. Köszi :)
No, pont ezert utaltam ezt a mericskelest...
En az elsot mondanam jo erteknek.
Hát igen, rossz mert beállítom egy időpontra és nem biztos hogy akkor ébredek, sőt tuti hamarabb fel ébredek. De ha korábbra állítanám akkor meg tuti nem ébrednék fel és rossz lenne ezért korán kelni. Szóval sehogy se jó, de azért próbálom nagyjából az egy időt tartani.
Én is az első vettem jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!