Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van közöttetek olyan, aki...

Van közöttetek olyan, aki biztos benne, hogy az ovu napján történt együttléttől esett teherbe, és kislány lett?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy mivel a fiús spermák gyorsabbak, így ha az ovu napján esünk teherbe, akkor az tuti kisfiú.

Ez a valóságban mennyire állja meg a helyét?

2014. máj. 17. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Én tuti ovu napján este teherbe, vagy hát akkor egyszer voltunk együtt, és fiam lett.
2014. máj. 17. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Én aznapiból fogantam. Édesanyám hömérözött és csak akkor egyszer voltak együtt mert Édesapám katona volt abban az idöben. Igy én napra pontosan tudom mikor fogantam :-)
2014. máj. 17. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Nehéz ezt megmondani, mert 1-2 napot csalhat is a hőmérő vagy az ovu teszt, és az pont elég arra, hogy a fiú spermák meghaljanak a lányok meg éljenek. Hallottam már én is ezt a dolgot, bár mi első körben erre nem figyeltünk, de a másodiknál biztos ezt a "praktikát" is bevetem, hogy ovu előtt legyünk együtt. Szakirodalomban vagy nőgyógyásznál kellene ezt megkérdezni van e valóság alapja, mert gondolom a mesterséges megtermékenyítés alatt lehet ezt pontosabban megfigyelni.
2014. máj. 17. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol halottad, hogy ez tuti? A módszer olyan 70%-os, ha a hüvelyi PH-val is van kedve valakinek babrálni, akkor 80% az esély. Legalábbis Czeizel E. szerint.
2014. máj. 17. 13:22
 5/9 A kérdező kommentje:

A tipikus női magazinok írják ezt tutinak. Én is láttam Czeizel videóját, aki lányok esetében max. 90%-os, fiúk esetében max. 75%-os hatásfokot mondd.

Ez nagyon szép is lenne így, csak sajnos az ember nem látja előre, hogy mikor lesz ovuja.

2014. máj. 17. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélem ránk nem lesz igaz :D ovukor fogant, de mindenki lányt tippel. valahogy mi is arra számítunk, nem tudom, megérzés.. 3 hónap múlva kiderül :DD
2014. máj. 17. 15:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Nekem anno mindenki fiút tippelt, és lány lett.

Igaz, ovu előtt 2 nappal fogant...

2014. máj. 17. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Október 13-án este voltunk együtt, 14-én hajnalban repedt meg a tüszőm. Kisfiú lett, vagyis eddig "csak" 4x mondták ultrahangon. :) Június végén fog érkezni.
2014. máj. 17. 16:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de van olyan, akinek az ovu napján lánya fogant? Tulajdonképpen ez a kérdés.
2014. máj. 17. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.