1/34 anonim válasza:
Szia mintha lenne ott valami. késik már a menzid? Rossmanos facelle tesztet próbáld ki.
3/34 anonim válasza:
SZia !
gondolom ez egy expect teszt. ahogy látom.
Nem tudom pozitivnak mondanám, de nekem sajnos ez a teszt sokszor csinált ilyet úgy hogy nem is volt baba. Így én nem nagyon hiszek neki !
bizom benne hogy neked pozi ! :)
4/34 anonim válasza:
3-as vagyok, szerintem várd meg míg kiszárad, mert ahogy látom a fotón hogy azt frissen készítetted !
6/34 A kérdező kommentje:
Nem expert teszt. Ilyen lepisilős,ebay-s :/
De az a baj hogy nem szárad meg. Ezért gondolom hogy elázott. Még mindíg így néz ki
2016. jún. 20. 16:46
7/34 anonim válasza:
3-4-es vagyok.
Hát lehetséges hogy ez egy halvány pozi .
késik már a mensid ?
8/34 anonim válasza:
Értem, szerintem tesztelj holnap reggel, de másfajtával.
akár facelle, vagy gabriel, vagy x-epil.
9/34 anonim válasza:
10 percen túl már nem értékelhető a teszt, hamis eredményt adhat.
Ha 10 percen belül már ott volt a halvány csík, akkor viszont nagyon esélyes, hogy várandós vagy.
Érdemes megismételni.
10/34 A kérdező kommentje:
Igen azonnal ott volt. Hát mára nem vártam. De reggel megismétem csak most nem rápisiléssel hanem mártogatósan.
2016. jún. 20. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!