6 hetesen észreveszik a méhen kívüli terhességet?
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 09:33
2/5 anonim válasza:
Nem mi den esetben. Attol fugg hol helyezkedik el.
3/5 anonim válasza:
A méhen kívüli terhesség nagyfokú fájdalommal jár, sokszor nem a nogyogyaszathoz fordulnak, hanem sebészetre, pl.vakbélgyuszi gyanújával.
4/5 anonim válasza:
Ha nem látnak petezsákot méhen belül, de pozitív a teszt, akkor elkezdik a hcg-t nézni a vérben, hogy hogyan emelkedik.
Ha nem duplázódik, akkor gyanús a helyzet. Mire ultrahanggal látszik, hogy méhen kívüli, addigra már érezni is a görcsöket. Szóval észre nem veszik, de ha tuti 6 hetes a terhesség, akkor időben elkezdik figyelni. 7. héten a méhen belüli beágyazódás már látszik uh-n és 8. héttől a embrió is + szívhang is hallható.
5/5 anonim válasza:
Nővérem mehen kivul is volt terhes-ikrei lettek volna. Mehen belul elhalt, miss a , majd két het múlva allitottak h azert érzi magát terhesnek m meg van valamennyi hcg a szervezeteben. Miutan masodszor is visszament h akkor is o terhes, a doki megint meg akarta lt győzni h nem csak ugy érzi... Mire keresre hcg-t neztek, ahol a mis an előtti hcg szint 3x-a volt... Na itt kezdtek keresni. Am normal esetben sztem hamarabb is, bar én kértem a dokit h nezze meg ub-val h minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!