Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma történt! Szerintetek mitől?

Ma történt! Szerintetek mitől?

Figyelt kérdés
16.-án megjött a vérzésem a szokottnál 2 nappal hamarabb változó volt hol erős hol gyenge mult hónapba 1 napig tartott. Nemi életet élek rendszeresen nem védekezünk párommal ma éreztem egy nagy mozdulást a hasamba de a tesztem (3-at csináltam)negativ mitől lehet? Negatív vélemények kiméljenek oltogatást nem kérek! 19/L

2016. jún. 21. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A bélgázaid! Miért mire gondoltál??
2016. jún. 21. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kula bacsi atfordult a masik oldalara.
2016. jún. 21. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Sztem nem mert nem szokott ilyen lenni es eleg eros volt es a mehemnel ereztem
2016. jún. 21. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
A baba mozgását a 20.hét körül lehet érezni,főleg első babával, én a 17.héten éreztem először,gyengén. Pár hetesen nem érzel mozgást...
2016. jún. 21. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:

19hetes kismama vagyok es most kezdtem el erezni a kicsit es ugy hogy haton fekszem es nagyon koncentralok ra... a hasfalam eleg vekony 55kg vagyok 165cmrel..

Szoval ha arra gondolsz hogy a gyerek mozog akkor 5honapos terhesnek kellene lenned... :)

Biztos csak emeszt a gyomrod.. nekem is volt mar sokszor ilyen.. parom mindig nevetett rajta....

Ne izgulj :)

2016. jún. 21. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Már nem azért kedves kérdező de ha terhes is lennél a baba csak a 18.-20. Héten érezhető hogy mozog és az már látszana a hasadon is és a teszt is erős pozitív lenne. Ez nem az " Alkonyat " vagy mi a szösz amikor a csajnak egyből elkezd nőni a hasa meg mozogni a gyerek. Mielőtt babát tervezel vagy azt hinnéd hogy terhes vagy olvass egy szak könyvet ami leírja a terhesség szakaszait. Ha késik a menzid pár napot akkor ismételd meg a tesztet. Ha a következő hónapban is fura a menzid akkor menj el dokihoz mert bármi okozhatja. 22 / N 11 hkm
2016. jún. 22. 07:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nemi életet élsz,nem védekezel és lövésed sincs arrók,hogy hogyan működik a tested...
2016. jún. 22. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:

"oltogatást nem kérek"

Tehát te is érzed, hogy gáz a kérdésed. Gondolom te is csak szotyizni jártál iskolába, mert tuti nem figyeltél oda biosz órán. Semmiféleképpen ne szaporodj, így is túl sok buta és unintelligens ember van a Földön.

Én is osztom, tuti csak kuláznod kell egy hatalmasat, az mozdult meg benned :D

2016. jún. 22. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!