Ezek a tünetek ha nem terhességtől, akkor mitől lehetnek?
1 hete hasszurkám van. Nagyon éhes vagyok egyfolytában,a gyomorsavam is fennt van,a melleim leszakadnak,eszméletlen ingerült vagyok és 1 hete fehéres folyásom van(normál). Néha elvétve elfog valamitől a hányinger,de nincs reggeli rosszullétem. Fáradékony voltam,de 4 napja elmúlt. Fura szagokat érzek. Folyamatosan felvagyok fújódva mint az első terhességemnél. Fáj a derekam napi 2-3x de utána elmúlik.
Ciklusaim 28-40 naposak ,ezért nem is tudom mikor lehetett a peteérésem. Most a 36.cn-on vagyok. Gondoltam kivárom a 40.ciklusnapot a teszttel,de kezd nagyon gyanus lenni a dolog.
Ha mégis negatívat tesztelnék,mi okozhat még ilyen tüneteket?
Ez nem pms nálam. Az ingerültséget kivéve és a mellégést. De most nem is ég,hanem feszül.
Köszönöm szépen :)
Igazából régen nagy tesztfüggő voltam de mára leszoktam róluk:) így várni akartam a 40.napig de szerintem a napokban veszek mert már nagyon gyanus hogy 6-kor keleltem és fél 7kor már éhen akartam halni,pedig kávézom és eddíg csak 11kor ettem mindig. Most meg fél 7kor már kilyukad a gyomrom. Meg a mellem fájása is más. Máshogy fáj mint szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!