Véleményezné vki ezt az értéket?
Figyelt kérdés
Ma kellene megjonnie, de tegnap voltam vervetelen es a hcg 135,2 u/l lett. Sztetek ez nagyon alacsony? Vagy mivel olyan szeles a referencia meg barmi lehet? Szerdan, azaz 3 nappal a nem vart elott, mar egyertelmu pozitivat teszteltem. Véleményeket várok, koszonom mindenkinek!2016. jún. 25. 07:12
1/27 anonim válasza:
Nem alacsony igazan. Sztem megnyugodhata
2/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod!
2016. jún. 25. 07:22
3/27 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jo értèk nemvàrt előtt,Gratulálok;)
4/27 A kérdező kommentje:
Edes Istenem, de orulok a valaszaitoknak, 2 eve nem jon a baba, olyan boldog vagyok, csak vissza kell fognom magam, nehogy csalodjak, uristen 2 eve nem volt pozi tesztem most meg van 7 db, jajj csak maradjon meg!!! Koszonom
2016. jún. 25. 07:44
5/27 anonim válasza:
Realisan allj hozza. Remenykedj :) drukkolunk.1#
6/27 A kérdező kommentje:
Igyekszem, nem konyveltem el magamban semmit, illetve azt, hogy semmi sem biztos. Remenykedek! Koszonom a valaszod!
2016. jún. 25. 09:28
7/27 anonim válasza:
Nemvárt körül 100-tól jó az érték.
Most biztosan van baba!
Ha nincsen baba, az alap érték bőven 25 alatt lenne, és szinte semmi sincsen, ami a terhességen kívül hcg emelkedést okozna.
Nyugodj meg, és csak pozitív gondolatokat! :)
Drukkolok!
8/27 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod! Mar volt sajnos egy vetelesem 2 eve, pont igy nyaron, akkor nem tudom, hogy mennyi volt a hcg, de mar 9 hetes voltam, amikor megtortent a baj sajnos. Izgulok nagyon, ugye mara nwm varom, eddig meg semmi nem tortent! Bizakodom! Koszonok minden biztatast es hozzaszolast!
2016. jún. 25. 15:44
9/27 anonim válasza:
5 hetesen 99 u/l volt a hcg-m. Minden forum szerint ez az ertek keves, veteles varhato. Epp 15 honapos a kiscsaj. A te erteked az enyemnel joval szebb.
Nekem is volt tobb vetelesem is, tudom, mit erzel, de probalj meg most picit megnyugodni :-)
10/27 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod, elegge biztato! :) en is olvasgatok non-stop minden fele forumot, cikket, meg mindent es az jon le, hogy az en hcg-m alacsony, meg lh tesztet is csinaltam, mert azt olvastam, hogy ha reggelente ugyanugy megcsinalod, mint a hcg tesztet, meg lehet figyelni belole hogy csokkene a hcg, aztan mar most a mehem is szurkal, nem faj csak erzem, neha mintha meg akarna jonni, visszont ezekrol meg azt olvasom, hogy termeszetes, mert valtozik a meh, na ossze vagyok en mar nagyon zavarodva, az egy biztos hogy kemeny 1 napja mar kesik, 7 pozi tesztem van, 2 lh pozi tesztem vam es 135,2 a betahcg, ezek mind igazoljak a terhesseget, de en annyira fosok,hogy az mar embertelen komolyan... annyira jo ilyen megnyugtato valaszokat olvasni, koszonom mindenkinek!!! Bocsi egy kicsit zavaros lett :)
2016. jún. 26. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!