Mennyire lesz kellemetlen 16 évesen terhességi tesztet venni?
Szerintem nagyon sok ilyen esettel találkoznak, úgyhogy nem tűnik fel nekik egy újabb :) Plusz ebben a korban már nem látja rajtad, hogy 16 éves vagy, lehetnél simán 18 is.
Én is azt javaslom, hogy önkiszolgálóban vásárolj tesztet, ott még kevesebb az interakció az eladóval.
1. Nincs kiírva a homlokodra, hogy hány éves vagy.
2. Nem csak az vesz terhességi tesztet, akinél véletlenül beüt egy baleset, az is tesztel (hónapról hónapra), aki gyereket szeretne. Honnan tudná bárki, hogy te miért veszed?
3. Az eladó nincs birtokában a fenti információknak, és nem is feltétlenül érdekli.
4. Ha mégis beszól, vagy szánalmasan néz, akkor ne foglalkozz vele. Ki ő, hogy számítana a véleménye?
5. Tudatosítsd magadban, hogy terhességi tesztet venni nem szégyen. Nők százai teszik ezt nap, mint nap.
Tesztet venni fiatalnak erzed magad. De szexelni nem... ez komoooly...
Facelle tesztet ajanlom !;)
Gyogyszertarban dolgozom, vagyis most gyesen vagyok, de hidd el sokkal sokkal cifrabbakat id kernek az emberek kortol en nemtol fuggetlenul! Sok fiatalnak adtam mar el pl tesztet de ez nekunk olyan mintha egy algoflexet kerne valaki! :)
A masik meg: az egy dolog, hogy en akkor mit gondolnek.., beszolni vegkepp nem szolunk be senkinek!!! Se jogunk se kozunk!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!