Ki nem várja július 13-a környékére? Vajon összejöhet
így vagy túl korán voltunk együtt?
Figyelt kérdés
Ciklusom 29-31 napos, június 15-én mensziztem 18-án és 24-én voltunk együtt a párommal a ciklus.hu 29-re írja az ovut, 27-28-án volt átlátszó nyúlós szerű nyákom. Ja és először felváltva majd csak a jobb oldali petefészkemnél éreztem szúrkálást. Szerintetek sikerülhet?
Nem hőmérőzök, görbét se vezetek, nem vagyok neki feszűlve a témának, akkor vagyunk együtt amikor jól esik, jön amikor jönni szeretne, de azért titkon örülnénk ha sikerülne. ;) Előre is köszönöm, aki válaszol! :D
Leírom a tapasztalataimat hátha segít. Én július 13-ra nem várom. 29 naposak a ciklusaim. 14 vagy 15 nap a luteális fázisom. Ebben a hónapban azonban szintemegéreztem hogy más lesz. Elvileg 28-29 lett volna az ovu napja naptár szerint. 24-én felpuffadtam és nagyon görcsölt a hasam. 25-én egy nagyobb nyákszerűt érzékeltem wc-zéskor. Majd 27-től erős mellfájásom volt 2 napig ami hirtelen elmúlt. 1-jétől mintha feszítő érzés lett volna, rá két napra erősödött és hétfőtől erősödő mellfájás, ami a bimbómnál kezdődött viszketéssel párosítva majd kiterjedt az egész mellemre, 3 napja émelygek is. Ma délután halvány pozitív teszt X-Epillel. Ebből következtetve 26 volt az ovu napja, hamarabb mint szokott.
Az első gyerekemnél semmi tünet nem volt, 5 hetesen lett pozitív tesztem és közben volt egy menstruációm ami gyenge volt kevés piros vérrel, most 4 éves.
2016. júl. 8. 00:07
22/72 Pimaszulsuttogó válasza:
Bocsi kérdező, lemaradt hogy jó esélyed van, nem a naptárnak kell hinni hanem a nyáknak. Ahhoz számítva csak 3 nap, bőven esélyes. Reggeli vizelet szerintem már neked is mutatná, majdnem egy időben vagyunk.
2016. júl. 8. 00:12
23/72 Peppuh válasza:
Székrekedésem van a pohár langyos víz tényleg segít? Annyira feszül a hasam miatta hogy a derekamat nagyon érzem..es kb mennyi idő kell ahhoz hogy kitisztuljanak a beleim és ne fájjon tovább? Fél óra vagy óra? Eszméletlen amit le szenvedek.. :/
2016. júl. 8. 01:17
24/72 anonim válasza:
Sziasztok! 17-es vagyok. Azért gondoltam, hogy nincs ovulációm, mert régen elég sok nyákom volt, és éreztem, hogy szúr a oetefészkemnél. Ha leültem, nyomódott, fájt, sokáig azt hittem, hogy felfáztam. Aztán észrevettem, hogy ez nem is az. :) De megszületett a lányom, másfél évig szoptattam, kb. 2 hónapja hagytam abba, hogy jöjjön a tesó. S már nem érzek szinte semmit, nem tudom mikor van ovulációm, és nyákom sincs sokszor, vagy kevesebbnek tűnik. De persze, ha most nem sikerül a baba, veszek ovu tesztet és azzal próbálkozunk majd. Egyébként ma reggel kicsit émelyegtem, de azt én simán be tudom képzelni magamnak! A héten többször volt, de az meglehetősen korai lenne...
2016. júl. 8. 08:41
25/72 Pimaszulsuttogó válasza:
Szia 17-es, általában nekem sem érezhető a nyák, mégis van peteérésem. Most is csak egy pici volt és ma reggel a clearblue digitális teszt megerősítette, 1-2 hetes terhes vagyok. Az együttlét elfedheti a nyákot, merz a spermium ragadós és sűrű, nem ok nélkül csak két naponkénti együttlét mellett 24 óra elteltével ajánlják a nyákvizsgálatot.
Székrekedésre nekem a tuti recept lekvár volt tejjel, de mindenkinek más
2016. júl. 8. 09:17
26/72 Pimaszulsuttogó válasza:
Az lemaradt kedves 17-es hogy ha hamarabb volt ovud akkor simán lehet hányingered, nekem kedd óta van
2016. júl. 8. 09:19
27/72 A kérdező kommentje:
Szia pimaszulsuttogó! Köszönöm, hát nagyon bízom benne, hogy van esély. Tegnap csináltam tesztet X-epil, reggeliből, de negatív lett. Én is 13.ára nem várom, hát reménykedek.. ;)
2016. júl. 8. 11:55
28/72 Pimaszulsuttogó válasza:
Minden terhesség más. Az elsőnél semmi tünetem nem volt csak 5 hetesen erős görcsök. Akkor fogamzásgátló mellett maradtam terhes és csak 5 hetesen lett pozitív. Szurkolok neked. Nekünk a biztos recept az volt, hogy 5. Naptól szex 2 naponta, termékeny időben 4 napig minden nap. Szorítok nagyon hogy neked is sikerüljön:) Mindenképp írj kérlek. Az X-epil reggeliből extrém halvány nekem is, lehet neked korai volt még a teszt
2016. júl. 8. 12:15
29/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Megírom mindenképpen, hogy mi lesz. Neked szívből gratulálok és boldog babavárást kívánok! Jó, hogy írtál! ;)
2016. júl. 8. 12:35
30/72 Pimaszulsuttogó válasza:
Nincs mit:) Remélem hogy együtt örülhetünk majd és hamar ott lesz a két csíkocskád:) Minden hozzászólónak gratula aki már pozitív:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!