Ki nem várja július 13-a környékére? Vajon összejöhet így vagy túl korán voltunk együtt?
Ciklusom 29-31 napos, június 15-én mensziztem 18-án és 24-én voltunk együtt a párommal a ciklus.hu 29-re írja az ovut, 27-28-án volt átlátszó nyúlós szerű nyákom. Ja és először felváltva majd csak a jobb oldali petefészkemnél éreztem szúrkálást. Szerintetek sikerülhet?
Nem hőmérőzök, görbét se vezetek, nem vagyok neki feszűlve a témának, akkor vagyunk együtt amikor jól esik, jön amikor jönni szeretne, de azért titkon örülnénk ha sikerülne. ;) Előre is köszönöm, aki válaszol! :D
Csináltam tesztet! :) (17-es)
Végre! Húztad itt az ember idegeit!;) Gratulaaa! Egyébként biztos voltam;)
Többiek? Kérdező? Peppuh?
sziasztok! én 16 ra nem várom.
szombaton csináltam egy tesztet kiváncsiságból. nagyon nagyon nagyon halványan ott a 2 csík is. a férjem is látja. pénteken tesztelek újra.
drukkoljatok, én is drukkolok.
17. Gratulálok :)
(17-es) Én is reménykedtem, de te honnan tudtad Pimaszulsuttogó? :)
46-os, neked is drukkolunk! :) Írd meg majd az eredményt, bár ha már most ott van a 2 csík, akkor legközelebb is ott lesz, gondolom! ;) Nekem 2 nappal mensi előtt még semmi nem látszódott!
Grat az új babásnak. A tüneteiből sejtettem 17-esnél.
Kedves kérdező még nem jotteg addig van remény. Van akinek nagyon alacsony még ilyenkor a HCG szintje, mellesleg ebben a melegben mindenki sokat iszik, az is gyengíti a csíkokat. Én még mindig szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!