Junius 25-én kelett volna meg jönnie de semmi aljhasi fájdalmak vannak néha meg hányinger de az is csak ma volt meg múlthéten 1-2 napig meg aludnék mindig de ezen kivül semmi! Kedd reggelha aaddig nem jön meg csinálok tesztet. Szerintetek mi lehet?
Egyertelmuen terhesseg, ha nem vèdekeztek, vagy virus, esetleg ciszta!
Már 27.- èn csinâlhattál volna tesztet. De igy egyertlemu lesz legalabb az eredmeny.Mindenkeppen a facelle tesztet keresd ( rossmanban) az a legjobb. Nincs szellem meg szaradasicsìk. 600.-
Én ma teszteltem pozit, pedig hétfőre nem várom. Azért siettem a teszttel, mert palástfű teázok, és azt abba kell hagyni, ha nincs baba.
A rossmannos facelle egyértelmű második csíkot jelzett, a férjem is látta :)
Nekem sincs semmi tünetem, pont az lett furcsa. Mensi előtt már egy héttel szokott fájni a mellem, most semmi, max bimbó érzékenység. Lakosság igen, de ebben a hőségben nem csoda amúgy se.
Az volt érdekes, hogy már néhány napja rosszul lettem a férjem parfümjétől, pedig imádom.
A lényeg: tesztelj! A teszt már semmin nem változtat, de mégis jobb a bizonyosság. Ha van baba, már most 100%, hogy kimutatja.
Mi másfél éve várjuk, sajnos vetélésem is volt. Tudom, milyen reménykedve nézni egy nega tesztet, hátha "becsíkosodik".
Drukkolok, és írd meg, mi volt!
Lakosság = álmosság
A telóm okoskodik
Szia annyit szólnék hozza hogy a heteket kétféle keppen szamolhatod.. 1. A terhességi hét (ez alapjan végzik az orvosi vizsgálatokat, altalaban a születés időpontját is ez határozza meg.) a terhességi hetet az utolso menses első napjától számolják. Vagyis mar ot het körül jársz.
2. A baba kora ez körülbelül két héttel később kezdődik (fogantatás) ez alapjan a baba három hetes korul van.
Minden jot kívánok 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!