10. napja késik a menszim, miert negativ a ma reggeli teszt, ennyi késés után sem mutatná még ki?
Én szoktam látni a nem láthatót is, de ezeket a teszteket halvány pozitívnak se mondanám, ne haragudj. :(
Szerintem nem vagy terhes, 10 napos késést már bőven ki kellene mutatnia bármilyen tesztnek (persze vannak kivételek, de a nagy átlagnak ilyenkor, sőt már a nem várt napján, leugrik a 2. vonal)
Szerintem ne ringassátok álomba a kérdeződ, max ha ő mégis a kivételek közé tartozik és tényleg később lesz pozi, akkor még nagyobb lesz az öröm.
De ezek a tesztek negatívak :(
Sajnálom, remélem nem bántott meg az őszinteségem (vagy lehet az én monitorom rossz, de kétlem, mac-ről vagyok).
Mutassátok már meg légyszi, hogy hol a 2. vonal, hogy mindenki ennyire biztosra mondja, hogy pozitív?
Nem kötekedek, félre ne érts kedves kérdező, drukkolok is, hogy baba legyen, de én tényleg nem látom... :O
11es, hat komolyan mondom, most mar leirom, hogy mekkora oltari gyoker vagy, komolyan 😂 Mar leirtam szepen is, meg mindenhogy, hogy te mar akkor boszen teszteltel, mikor konkretan az aktus, amibol a gyereked fogant meg meg sem tortent. Pozi teszt utan egy hettel allapitott meg a doki nala 5 hetes terhesseget, tehat a teszt 4 hetes terhesseget mutatott ki nala. Es csodalkozik a lelkem hogy a 1-3 het kozott negativ volt a teszt 😂😂😂😂😂 Hat teljesen kesz vagyok, hogy ezt ujra es ujra leirod minden heten, vajon meddig egeted meg magad? Na mindegy, csak gondoltam reagalok megint erre a felettebb hasznos kommentre.
Kerdezo, ne haragudj az offert. En telefonrol sajnos mindkettot negativnak latom, de oszinten szurkolok, hogy baba legyen a dologban. Ennyi napos kesessel mindenkeppen keresd fel a nogyogyaszodat, plane hogy pozitiv es negativ tesztjeid is voltak. Drukkolok es minden jot kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!