Megtartanátok így a babát?
Váratlanul teherbe estem.
Rendszeresen védekezünk a férjemmel, fogalmam sincs, mi történhetett.
Már mindketten elmúltunk 40 évesek, és van 2 fiunk (14 és 12 évesek)
Most úgy érzem, nincs kedvem elölről kezdeni a terhességet és a gyereknevelést, talán már kiöregedtem ebből.
És inkább már az unokánk lehetne ez a baba, mint a gyerekünk.
De ha elvetetem, attól félek, megbánom.
Néhány érvet várok amellett, hogy megtartsam.
Előre is köszönöm!
Férjem 46, én 42.
Csak azért írtam, mert a testvérem épp 46 volt, mikor unokája született.
Szerintem is túlzás, hogy unoka, manapság nagyon sok az ilyen idős újdonsült apuka-anyuka. :) Ma már azért azért ez nagyon tág határok között mozog 18-50 éves korig minden gyerekvállalás normális.
Ha most benned van, hogy lehet megbánod, ha elveteted, akkor kb. 99%, hogy így is lesz. Nagyon nehéz döntés elé kerültetek, az biztos. De szerintem hajlasz afelé, hogy megtartsd, hiszen ahhoz kérsz érveket. Hát néhány:
- egy kisgyerek mellett nem lesz lehetőségetek "középkorúvá" válni, fiatalon fog tartani
- a nagyfiúk fognak tudni segíteni, könnyebb lesz, mint amikor ők mindketten nagyon picik voltak és egyedül voltál emellé a háztartásra is
- 99 ezer családi adókedvezmény
- ő ugyanúgy a gyermeketek, mint a két nagy, nem kevésbé
Arany János születésekor apja, Arany György 55, édesanyja, Megyeri Sára 45 éves volt.
Èn kegyetlen leszek:
Nem , nemtartanam meg.
Eleget gondoltal es gondolnod is Kell mindig eloszor a gyerekeidre, s nem magadra.
Lassan kirepulnek, Ideje a ferjeddel ujra picit ide oda menni , ujra jol erezni egymast. Eljonne ujra a ti idotok.
Masreszt nagy esellyel lenne beteg, vagy okozna Neked sokkal nagyonn kellemetlenseget.
Köszönöm szépen a gyors reggeli válaszokat!
Igaz, a mai világban tovább tart a fiatalkor, egyre többen vállalnak gyereket a mi korunkban.
Egészségünk, anyagi helyzetünk szerencsére rendben van, ill. a munkahelyemen is pótolható lennék.
De folyamatosan azon jár a fejem, hogy tudnék, tudnánk-e olyan odaadóan gondoskodni erről a cseppségről, mint a két fiúról.
Mikor férjhez mentem, alig vártam, hogy teherbe essek, és minél hamarabb anya lehessek.
Most viszont bizonytalan vagyok… Vagy ez átmeneti, és elmúlik majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!