Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A duphaston meghosszabítja a...

A duphaston meghosszabítja a ciklust?

Figyelt kérdés
Már 4 napja meg kellett volna jönnie,de semmi.2 tesztem (xepil) negatív.
2014. máj. 6. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
lehetséges, nekem a sógornőmnél jött meg később. de ott nem volt baba. de azért még várj és utána is tesztelj. Ki tudja. :)
2014. máj. 6. 14:29
 2/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
én Utrogestant szedtem többször is ciklus második felében. És közben hőmérőztem is. Addig nem jött meg sosem a normál vérzésem, míg szedtem, de a hőm leesett. Úgyhogy ilyenkor abbahagytam és megjött a menzeszem 1 napon belül.
2014. máj. 6. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem ,köszönöm a válaszokat,mert a doki azt mondta megjön mellette,de nem a teszt pedig már mutatná szerintem.
2014. máj. 6. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
ha a teszt negatív, hagyd abba a szedést. Nekem az abbahagyás után 4 napra jött meg.
2014. máj. 6. 15:40
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Van kinek megjön, van akinek visszatartja a vérzést. Sok függ attól, hogy a szervezeted mennyi progeszteront termel közben.

Viszont ha abbahagyod, és esetleg mégis babás lettél volna, sajnos megy a vérzéssel együtt. Ezért csak akkor szabad abbahagyni, ha teljesen biztos hogy nem sikerült.

2014. máj. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!