Halvány pozitív terhességi teszt? Vagy szellemcsík?
A facelle mintha halvány pozitív lenne.Mi a véleményetek?
5képet csináltam.

válasza:

válasza:Áhhh bocs,hülye telefon...
Nem tünetek,hanem Tünnek.

válasza:Nekem is negatív.
Egyébként még ha szellemcsíkos is, simán lehet "álpozitív" is. Büszkén rohantam a dokihoz 2 db szellemcsíkos tesztemmel (25-ös érzékenységű), mire mondta, hogy nem vagyok és nem is voltam terhes. Sajnos némelyik teszt nagyon megbízhatatlan, hiába gyógyszertári.

válasza:

válasza:Telefonrol neztem a kepet es ra kozelitve igenis pozitiv!
Azota kerdezo mi a helyzet ?
Szerencsére tényleg az lett :)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Ez az online piactereken kapható jó kis teszt. A 10. dpo-n csináltam egyet, amin lett egy alig látható, nagyon soványka 2. vonal. Nem tudom, fantom v. szellemcsík lehet-e? Lefotóztam, úgy nem látom, csak, ha áttettem negatívba. Ezen a teszten ez előfordul, lehet, hogy csak a reagens helyét látom?
Pozitív? Vagy szellemcsík? Rögtön ott volt, ahogy ment fel a rózsaszín.
Sziasztok. 2hete késik előtte voltunk együtt párommal 19.-én.Szerdán csináltam egy tesztet negatív volt. Beraktam a zacsijába (kivettem a nedvszívó párnát) ma megnéztem és ott egy halvány rózsaszínű csík. Iszonyatosan fáj a mellem a derekam és szurkál a hasam....
Sziasztok! Még 4 napom van a mensimig, de türelmetlen voltam és teszteltem egyet reggel. Vannak tüneteim is,ezért reménykedtem, hogy mutat valamit. Mintha lenne a teszten valami, de lehet, hogy csak annyira szeretném, hogy odaképzelem. Szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!