Ha nincs annyi pénzem, hogy terhesen magánrendelésre járjak, meg több százezret fizessek jó ez a módszer is nem?
Én úgy jártam magánrendelésre, hogy a laborra, kötelező UH-kra a kórházba adott beutalót az orvosom ahol dolgozott. És amikor ott összefutottunk, és ő is megvizsgált, soha nem kért érte semmit.
Szülésre nem volt tarifája, annyit adtam, amennyit akartam. Nem nézte meg a borítékot, megköszönte, eltette varratszedéskor.
Szóval szerintem az nem normális, hogy valaki pénzt fogad el az amúgy is kifizetett munkájáért.
,,Én úgy jártam magánrendelésre, hogy..."
Akkor az NEM magán rendelés. Az első gyereknél egy ilyen dokihoz szegődtem először... csak a kórházba fogadott...nem kért pénzt,én adtam minden alkalommal 3-4 ezer ft-ot.Aztán rá is ba.....tam vele. Meglátszott,hogy nem magán úton találkoztunk.Ha ezt előre tudom...de még időbe váltottam.
11vagyok.
Rendes magán rendelőbe jártam időpontra, kb 6 hetente. Csak amikor a kórházi vizsgálatokon találkoztunk, akkor nem fogadott el pénzt.
Este 10 kor szültem, Bejött már amikor vajúdtam, és rajta múlt, hogy nem lett császárom.
Én Örülök, hogy volt "rendes fogadott" orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!