12 . heti UH pontos dátumát hogyan számoljam ki?
Az orvosok nem időpontra rendelt vissza? Nekem akkor nem volt fogadott orvosom, de a doki mondta h januàr utolsó hetére kérjék időpontot a kartonozóban, akkor leszek 12 hetes. Aztàn még mehettem hetente, 3 héten keresztül nem tudtàk elvégezni a vizsgàlatot, mert nem tartott ott a fejlettségben.
+- 1 hét belefér, addigra màr védőnőhőz is be kell jelentkezned. Menj most, és ő pontosan megmondja mikor menjél a 12.hetire.
én felhívtam a kórházban az uh-ot időpontért, kérdezték az utolsó mensi első napját és megmondták mikor menjek.
egyébként is jobb a 13. héten menni azt mondják, akkor pontosabb az eredmény :)
de igen, ha 6+6, akkor 5+1 kell hozzáadni, akkor lesz 12.
12. heti az genetikai, nem nőgyógyász csinálja, hanem szonográfus. de ha azt mondta a dokid, hogy menj el uh-ra, akkor meg is mondta, hogy azt nem ő csinálja nem?
de nyugi, a végére belejössz, tényleg kérdezz mindent amit nem tudsz akkor segítenek :)
Nem pont az nap kell menni, amikor 12 hetes vagy. Pár nap +- belefér.
De ha 30-án mész a dokihoz, szerintem említeni fogja, hiszen még időben vagy. Ha nem említi meg, akkor gondolkozz a váltáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!