Mit szóltok ehhez a 12. heti ultrahanghoz? Én komolyabbra számítottam, azt olvastam, hogy leméregetik különféle helyeken, de nem volt ilyesmi. Magándoki volt.
Végignézegette minden testrészét, de nem mért le géppel semmit, szemre megállapította, hogy kb. 1 mm a nyakredő, mondta, hogy az rendben van, a papírra ráírta, hogy az orrcsont is megvan. Majd a legvégén lemérte a magzat teljes hosszát.
Nem feltétlenül csinál minden orvos olyat, hogy géppel méri a nyaki redőt, és a különféle testrészeket? Hanyag lehet, vagy csak annyira tapasztalt már (60 év körüli), hogy ha egyértelmű a dolog és nem határeset, akkor ránézésre is látja, hogy rendben van? Nektek mi volt ezen a vizsgálaton? Érdemes lenni másik dokit keresni? Egyébként kedveljük és jókat hallottunk róla.
A12. heti UH-ot nem vegezheti a saját orvosod. Független orvos vagy szonográfus kell.
De ha nekem vmiért a saját dokim végezné így a vizsgálatot akkor én nem nyugtalankodnék. Én bízom a dokimban.
Sztem ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!