Abortusz meddig?

Figyelt kérdés
Abortuszt elvégzik akkor is ha betöltötte az illető a 12.hetet? Válaszokat köszönöm előre is
2014. máj. 6. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
45%
Hála Istennek nem.
2014. máj. 7. 09:24
 12/69 anonim ***** válasza:
32%
Angliaban a 24. hetig megcsinaljak es "csak" idopontot kell foglalni. Mondjuk minel idosebb a mgazat, annal dragabb. Alapbol 300-500 EUR korul van, de ezutan mar 800-1500 EUR.
2014. máj. 7. 13:15
 13/69 anonim ***** válasza:
24%

Íme a 24 hetes magzat, utolsó!

[link]

Klassz a javaslatod! És a vérdíj is!

2014. máj. 7. 13:37
 14/69 anonim ***** válasza:
70%
Kedves Utolso. Szerintem nem a velemenyedet kerte, hanem egy kerdest tett fel, hogy meddig lehet abortuszt csinaltatni. Erre valaszoltam szubjektiv velemenynyilvanitas nelkul. Ha ennyire hangoztatni akarod a sajat nezeteidet, akkor irj egy konyvet, blogot stb, m itt rohadtul nem kivancsi senki arra, h egyenileg mit gondolsz.
2014. máj. 7. 13:39
 15/69 anonim ***** válasza:
26%

Igazad van, csak szerintem nem gondoltál bele, hogy a válaszoddal akár hozzá is járulhattál egy kis magzat halálához.

Ez kb olyan, mintha arra is válaszolnál - persze csak úgy objektíven -, milyen módon lehet egy kisgyereket mondjuk megerőszakolni. Az is csak egy kérdés lenne.

Vannak helyzetek, mikor a jutalompontokat meg az esetleges százalékjavítást félretéve jobb, ha az ember nem válaszol...

2014. máj. 7. 14:04
 16/69 anonim ***** válasza:
59%

ha lekested az elso 12 hetet meg mindig felhivhatod a bolcso alapitvany tobb ezer no var kisbabara akit orokbe lehet fogadni.

keressd oket sok sikert

2014. máj. 7. 14:07
 17/69 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 15-os Valaszado! Hangsulyozom, hogy a kerdezo egy kerdest tett fel, amire valaszoltam objektiven. Nem en vagyok donteshelyzetben, hanem a kerdezo. Ha valaki egy kerdest tesz fel, akkor miert ne valaszoljak?! A kerdesben - jogosan! - nincs benne az, hogy erkolcsi kiokatatst var a kerdezo, vagy szubejktiv velemenyt, hogy ki mit erez ezzel kapcsolatban, mert mindenki sajat magaval szamol el, aki ilyen dontest hoz.

Csak egy kerdes: Ha ennyire abortuszellenes vagy, akkor miert olvasgatsz ilyen kerdeseket???

2014. máj. 7. 14:14
 18/69 anonim ***** válasza:
19%

Kedves Fórumtársam, éppen azért, hogy a magam szelíd eszközeivel megpróbáljak tenni ellene.

De látom, vagy nem értettél, vagy nem akartál érteni: akkor Babitsod idézem Neked: "Vétkesek közt cinkos, aki néma".

Felteszem, egy gyerekmolesztálást, annak gyakorlati módszereit firtató kérdésre nem felelnél, mert nem akarnál cinkos lenni.

Viszont én is kérdeznék: ha abortuszpárti vagy, akkor miért olvasod a gyermekVÁLLALÁS rovatot?

2014. máj. 7. 14:23
 19/69 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 18-as!

Eloszor is elarulnad, hogy az altalam irt szovegbol honnan vetted ki azt, hogy abortuszparti vagyok?! Egyszeruen tiszteletben tartom a kerdezo privat donteshozatali jogat, es nem befolyasolom a buntudatot es lelkiismeretfurdalast kelto predikaciommal, mivel nem kivancsi erre, es amit Te kedves 18-as valaszado nem tartasz tiszteleteben. Igyekeztem obejktiven valaszolni a kerdezonek.

Masreszt a gyermekmolesztalast tiltja a torveny, mig az abortuszt nem. Ez egy leheletnyi kulonbseg.

Harmadreszt ez nagyon szep, hogy Babits Jonas konyvebol idezel, de nem hinnem, hogy a kerdezo bibliai predikaciora kivancsi. Nem is ismered a korulmenyeit, igy nem igazan ertem, milyen jogon osztasz itt barkit is.

2014. máj. 7. 14:41
 20/69 anonim ***** válasza:
14%

Kedves Fórumtárs, a kérdezőhöz egy árva szót sem szóltam. Több okból, de legfőképpen azért, mert nem gondolom, hogy ő bármilyen abortuszban érdekelt volna.

Engem ilyen esetekben mindig a lelkes kollaboránsok érdekelnek, az ő attitűdjük, lelki folyamataik, motivációik. Az a késztetés, ami önműködő, zsigeri és tálcán kínálja a kéretlen ajánlatot. Tudod, nem vélelmezek én Veled kapcsolatban semmit, bár az kétségkívül érdekes, hogy egy efféle kontextusban miért az egyik legszélsőségesebb, garantáltan külföldi példát hozod. Ennyi erővel mondhattad volna azt is, hogy Írországban, vagy éppen Lengyelországban semeddig sem lehet. És azt is törvény szabályozza, ha már erre hivatkozol.

És hát nem tiltja nálunk a törvény, persze, de ezzel egyidejűleg a morál igen.

De igazad van: mindenkinek magának kell elszámolnia a saját lelkiismeretével. Ha Te a 24 hetet javaslod, végtelenül objektíven természetesen, akkor Te azt javaslod. Lelked rajta. Üdv.

2014. máj. 7. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!