3 pozitív tesztem van. Kedden megyek orvoshoz. Hallottam olyan rémhíreket, hogy ha kézzel vizsgál a doki és rossz helyre nyúl, elmehet a baba? Sajna ott a rendelőben nincs ultrahang.

válasza:Erre nem tudok választ adni, csak annyit, hogy én magánrendelésre járok és ott csinálják az UH-t is, de engem, csak a 12. heti UH alkalmakor fog csak megvizsgálni először.
Egy majdnem 9 hetes kismami

válasza:én nem mentem csak a 7. héten. de hála Istennek fogadott dokim is azt mondta, hogy ilyen hamar nem vizsgál meg kézzel, mert bármi baj történhet és ő nem akarja azt.
Összesen a 9 hónap alatt 2x vizsgált kézzel, jobb UH-val látható a méhszáj (a későbbiekben nézik majd).
olyan helyre menj ahol van UH!!!

válasza:ez baromsag!!!!
kicsi terhesegnel nem vizsgal meg kezzel a doki!! ez nagyon nagy hulyeseg!!

válasza:5. héten engem is megvizsgált a doki kézzel. Szükség is van erre, hogy lássa zárt-e a méhszáj, és hogy nincs-e valami fertőzésed, ami árthat a babának. Viszont a doki nem nyúl fel a méhedbe, nem tud kárt tenni a kicsiben. Ha valakinek emiatt elment a baba, akkor amúgy is elment volna.
Amúgy 2 hetes késénél van értelme dokihoz menni, akkor már van szívhang is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szia! Először a 5. hét körül voltam dokinál, kézzel vizsgálta a méhszájat, a 6. héten csinált először hüvelyi UH-t (amit kb. a 14-16. hétig csinálnak).
Annyi igazságaalapja lehet a történetnek, hogy ha rossz helyen van a bébi, akkor elmehet. De akkor egyébként is meg van az esélye.
7 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Állítólag nagyon jó, oda kaptam beutalót, de interneten semmit nem találtam róla. Lehet, h rossz címet kaptam?
Mikor voltunk sima uh-on azt kibírta de az nem tartott sokáig bejött szépen ügyesen viselkedett, de nem tudom hogy ez mennyi ideig tart és hogy ki-e bírná hiszti nélkül? Szerintetek?
Szeretném veletek megosztani a történetemet, mert rossz eredmények mellett is lehet az embernek egészséges babája! 36 éves múltam januárban és más félévnyi próbálkozás, 2 vetélés után idén sikerült teherbe esnem (2. gyerkőc, az első 10 éves). Az elején minden jól...
32 hetesen volt utoljára, és nagyon kíváncsi vagyok mekkora a súlya már a babáknak?
RBC-VVT 3,70 HEMATOCRIT 0,35 Ez vérvétel eredmény. Ez meg vizelet Fehérvérsejt 13. 29 hetes vagyok
Mintha ezen az oldalon hallottam volna,hogy valakinek nem vettek észre valamit. Máshol is van ilyen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!