Nativitas csomagot más se tudja kiváltani?
Figyelt kérdés
Az üzletben nincs, és azt mondják semmilyen formában nem tudják elérni őket.2019. nov. 28. 18:09
1/13 anonim 

válasza:

Ez az ingyenes várandós bőrönd? Mert azt egyik gyógyszertár se kapta meg. Vártam, de semmi.
2/13 A kérdező kommentje:
Sztem a promo box amit gyógyszertárban lehet.
A nativitas meg bababoltokban.
2019. nov. 28. 18:40
4/13 anonim 

válasza:

Nálunk a Nativitast adják a gyógyszertárakban (pár éve még Dm-ben adták), ez a gólyás bőrönd ugye? Leráztak tök bunkón hogy nincs nálunk és nem is tudják mikor lesz, de így a regisztrációs kóddal mi lesz? Két hét után elévül
5/13 anonim 

válasza:

Nekem azt mondták, aki a táskákkal foglalkozik, nem tudják elérni. Hívogassam én is. Fenét. Ennyit nem ér. Regisztráltam. Letelt a két hét. Már nem érdekel. De csalódtam
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem adtak egy papírt ami meghosszabbítja a két hetet bár nem sok értelme ha nem érik el a gyártót.
2019. nov. 28. 20:22
7/13 anonim 

válasza:

Én pár hónapja még kitudtam váltani. De sok mindenről nem maradtok le! Nagyon sok benne a promóciós anyag,tea filter. Ilyen , hogy cumi, cumisuveg az enyémben nem is volt.. szerintem kivették az eladók..
8/13 anonim 

válasza:

Ne sajnáljátok, megspróroltatok egy utat a szelektív hulladékgyűjtőig ugyanis a bőrönd tartalma kb 2 kg színtiszta prospektus cunami. Volt benne emellett egy kb másfél évvel ezelőtti száma valami rejtvényújságnak, teafilter és egy mini fogkrém ami nem is gyerekeknek van. :D Se cumi, se üveg, se bepanthen se SEMMI értelmes. A másik doboz meg kb ugyanez, a sárga mackós. A kék gólyásban a kórházi dobozban viszont voltak királyságok: domestos flakon, 100-as zsepi, bimbókrém, Bepanthen, remélem azt majd megkapjátok mert abban legalább van hasznosítható dolog is.
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt sajnálattal hallom. Csak azért regisztráltam a nativitasra mert pár éve még tök jó cuccok voltak benne...
2019. dec. 4. 14:32
10/13 anonim 

válasza:

Par honapja meg ki tudtam valtani. Azt hiszem abban volt Tommee Tippee cumisuveg,eloke,kiskanal,azon kivul rengeteg prospektus meg valamilyen regi ujsag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!