Az baj, hogy eddig egyszer sem vizsgálta meg a fogadott orvosom a méhszájamat? Most vagyok 30 hetes terhes, és utoljára 28 hetesen voltam nála.32 hetesen megyek legközelebb.
Szia!
Nekem nincs fogadott dokim. 3 hetente kell mennem hozzá és miden második alkalommal megvizsgálja a méhszájat!
Szerintem ez fontos, hogy tudd, kinyílt-e a méhszáj, vagy megrövidült-e a méhnyak!
31hetes kismama
Engem a 37 héten vizagált meg először. Semmi panaszom nem volt, így nem tartotta indokoltnak az állandó vizsgálatot. Szerintem jó is volt ez így, még nem vagyok kinyílva, fölösleges lett volna az állandó pisztrgálás.
Ha téged zavar kérdezz rá, vagy válts orvost.
üdv 38 heteske
Szia!
Engem csak akkor vizsgált, mikor mondta, hogy baba lesz.
Utánna akkor, mikor koraszüléssel a kórházba kerültem, mert Ő volt az ügyeletes (de szerencsére visszatartották)a 34. héten.Azután vizsgálat nem volt.
A másik doki szerint ez baj és nem akarta elhinni a 38. héten, hogy nem volt vizsgálat, azonnal megnézett.(mert egyszer Ő helyetesítette)
Túlhordtam 10 nappal és az után, hogy a főorvos megvizsgált "olyan szépen",el is keztem vérezni.
Éjfél körül már szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!