8 napja kesik a mensim. Vettem x epil gyorstesztet. Este csinaltam egyet ahogy ra pisiltem egybol ket csik. Reggel is ket csik. De mennyire megbizhato? Mert par honapja volt ilyen mar csak akkor nagyon halvany csik volt es utana 1het mulva megis jott

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát ugyanúgy kényelmesen, görnyedten állnak Vagy mindig nagyon ügyelnek, hogy ki legyen egyenesedve a hátuk Vagy váltogatják, hogy amikor eszükbe jut, kihúzzák magukat? (De az nyomorgatja a babát, nem?) Nektek hogy volt. Nem olyan nagyon brutál gerincferdülésre...
Olyan érzés, mintha erős csontozata lenne és ahogy fordulok érzem, hogy kemény. Nem nyomhatom meg? Ugye nem fájhat neki? Vagy, hogy még egy példát hozzak, néha olyan érzés, mintha “belefúródna” a belső szerveimbe a kis keze, lába. Negatív kommenteket nem kérek, köszi!
Kérlek nyugtassatok meg,hogy van ilyen! 10 hetes kismama vagyok és az 5.héttől iszonyat rosszul vagyok 0-24-ben,enni egy falatot sem tudok,inni is keveset ,korhazban egy fel napog tartottak bent 1 l infuzio erejeig..szeretném azt hinni,hogy vege lesz hamarosan😢
Ez az első terhességem és fogalmam sincs milyen érzés, úgy gondolom haskeményedés még korai lenni, magnéziumtól elmúlik ez is csak nem elég az a napi egy 250 mg-os béres tabletta. Főleg hanyatt fekve, kinyújtott lábakkal érzem, hogy hasam alja keményebb, feszül és...
Mert most előrébb csúszott 13. napon volt ovum . A ciklusaim általában 29-30 naposak és 15-16 .napon szokott lenni . Most mert csuszott előrébb? Elvileg holnap kéne megjonnie. Párommal 12. napon voltunk együtt . És nem érzem hogy megjonne.
Tudom, hogy az élet nem habos torta és mindig vannak gondok, de sokkal boldogabbnak hittem ezt az időszakot. Miután kiderült, hogy terhes vagyok párom apukája szinte azonnal nagyon beteg lett szóval ez beárnyékolja a napjainkat, gyakorlatilag minden nap nagyon nehéz....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!