Mennyire féltetek a betegségektől?
Kedves Anyukák/Kismamák!
Arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyire tartottatok a terhesség alatt attól, hogy beteg lesz a kisbabátok vagy esetleg veletek történik valami? Illetve a gyermekkori betegségektől? És most itt nem megfázásra gondolok, hanem komolyabb dolgokra.
Azért teszem fel a kérdést, mert én nagyon durván aggódom, pedig még terhes sem vagyo, bár szeretnénk kisbabát. Első körben azon aggódom, hogy méhen belül legyen, aztán azon, hogy megmaradjon a pici, aztán azon, hogy egészségesen fejlődjön, rendben legyünk a szülésnél mindketten. És ezt egész addig pörgetem, hogy már olyanok jutnak eszembe, hogy nehogy autista legyen, vagy komoly betegsége a későbbiekben.
Ha valaki azt mondaná nekem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, akkor szerintem màr 3-at szültem volna, de az ezek miatti aggódás mindig visszatart attól, hogy belevágjunk a dologba.
Tudom, hogy már túlságosan is szorongok ezt a témát illetően és ez már túl megy a normális aggódáson, de tanácsot szeretnék kérni ennek legyőzésében.
Az, hogy így aggódok,leginkább annak köszönhető, hogy rengeteg rém sztorit hallok ismerősöktől, interneten, stb.
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Már az is sokat segített, hogy látom, hogy mások is voltak/vannak hasonló helyzetben, és nem én vagyok az egyetlen aki szorong ezek a dolgok miatt.
Jó ötlet, hogy lépcsőzetesen haladjak, és ne gondolkodjak túl előre, ezt is megpróbálom majd megfogadni 😊 ha így nem boldogulok, akkor felfogok keresni egy szakembert!
Köszönöm mégegyszer nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!