Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Salvus vízzel szabad inhalálni...

Salvus vízzel szabad inhalálni várnadósság alatt?(26.hét)

Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, nekem a védőnő kifejezetten ajánlotta a gyakori orrdugulás miatt.
2022. júl. 22. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Salvus viz segitett valakinek terhességi hányinger, émelygés, gyomorsav ellen?

Jelenleg 7 hetes leszek.. És már jó pár napja kinoz a hányinger, gyomorsav, enni is alig birok. De még nem hánytam. Nem tudok..

Terhesen ihatok Salvus vizet?

Nagyon fáj a gyomrom és a nyelőcsövem alsó szakasza, a sok sav már teljesen kimarta. Van itthon Salvus vizünk, nagyon sokan dícsérik, hogy segít ilyen helyzetekben. Úgy gondoltam, ha lehet, akkor először inkább ezzel próbálkoznék, mint gyógyszerekkel. 11 hetes vagyok.

Nagyon erős savam van. Kettesével eszem a renniet hideg tejet iszom. Ittam már a salvus vizet. Szódabikarbóna. Semmi nem segít?

Ha felpolcolom magam s a hátamon fekszem kez elmúlni de 5 percnél tovább nem tudok úgy feküdni,aztán ahogy fordulok oldalra már a torkomon a sav. Mit csináljak? 30hkm

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!