Milyen pocaktámaszt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok,egy ideje eléggé fáj a derekam, húz le a hasam,nem nagyon bírok állni,egy bevásárlás is kezd fárasztó lenni. Elég nagy a hasam. Nézegetem a pocak támaszokat,de nem tudom,milyen lenne a jó? Van,ami csak egy pánt,de van olyan is,ami a has felett is fog,és elég vastag a dereka. Melyik a kényelmesebb,melyik tart jobban? Köszi előre is!2022. nov. 28. 13:46
11/15 A kérdező kommentje:
#10 vártam egy ilyen kérdést,ja nem..🤦🏻♀️
2022. nov. 28. 15:04
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 6-os,én is az xl-st nézem. Nagyon más a méretezését mint a mommies vagy a lindalime oldalon lévőknek. Még annyit,hogy te is az oldalon lévő meretezes alapján választottad ki,és úgy lett jó a méret?
2022. nov. 28. 15:52
15/15 anonim válasza:
Én a 22-23. héttől hordtam, annyira feszült lent, pedig kicsi hasam volt. Jól esett az extra támaszték. Nekem olyan volt, mint az elsőnek, kis időt azért lehetett benne ülni, pl. villamoson, de leginkább hosszabb sétához, boltba vettem fel én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!