Meddig dolgoznátok olyan helyen,ahol a 8 órát végig kell állni és időnként nehezeket (kb 15kg) kell emelni?

Ha veszélyeztetett vagy az orvosod írt erről egy javallatot amit a háziorvosnak megmutatva kiír tp-re.
Egyészséges terhességnél végig dolgoztam.
Veszélyeztetettnél pedig 10 hétig (akkor véreztem és írt ki az orvos)

Nem mindegy, miért vagy veszélysztetett...
Én az egészséges terhességemmel is az voltam, csak mert volt elötte egy vetélésem.
Addig dolgoznék, míg bírom

Nem veszélyeztetett terhesként 32. hétig dolgoztam tesco vevőszolgálaton. Napi 8-10-13 órás műszakok voltak, mikrókat, láncfűrészeket kellett emelgetni.
Ha veszélyeztett vagy valójában akkor már nem kellene dolgozni

Ne haragudjatok de en nem terhesen sem birok 30 percnel tobbet allni.😐 terhesen sokadt fekudtem, ultem. Gerinc serves vagyok, es 20 perc utan mar dagad a vadlim igy 40 fele terhesseg nelkul is. En irodai ulo munkat se birtam 15 het utan mert nyomodott a hasam es nem volt kenyelmes. Nem semmi amit vegignyom nemelyik no terhesen...
Menj nyugodtan tappenzre, pihenj, keszulodj. Annyi jo kis hobbi kikapcsolodas van. Ez megjar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!