Cyclogest huvelykup jarhat zsiros-darabos feher folyassal?

válasza:

válasza:Kifolyik a maradék kúp. Zsíros, undi, átszivárog a tisztasági betéten is, kimoshatatlan nyomot hagy a bugyin, de még a nadrágon is. Ez ilyen.
De ez csak a vivőanyag, a progeszteron felszívódó belőle, nyugi.
(Következő majd a mellbimbó krém lesz, azt is melltartóval vagy olyan felsővel használ, amit nem sajnálsz, az is ilyen zsíros cucc, nem jön ki a felsőkből)

válasza:

válasza:Ez normális, én már rengeteget használtam mivel lombikos vagyok.
Napi 2-t használok jelenleg 12 hetes vagyok. Most az utolsó lombiknál kaptam egy tanacsot hogy pár masodpercre tartsam meleg víz alá a kúpot (mert engem korábbi lombiknál kimart),így hamarabb feloldodik, 30 percet fekszem vele, felkelek , egyből wc és szépen kifolyik egybe aminek kell és nem folyik egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
10 hetes vagyok, a héten volt pecsételő vérzésem és barnás folyás. Tegnap voltam dokinál és este kezdtem el a Cyclogest kúpot. A babával minden rendben volt. Ma már picit fáj a hasam is. Ágyban fekszem, pisilni, enni kelek fel. Volt valaki hasonló helyzetben? Végül minden jó alakult? :(
Semmi panaszom nincs, nem fáj, nem viszket a hüvelyem, nem mar, csak nem tudom eldönteni, hogy ez a kúp vagy van valami probléma. Orvoshoz menni fogok, de addig is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
3 napja (vasárnap) gumi nélkül szexeltunk, de amint éreztem hogy kellemetlenül súrlódik a dolog, abba is hagytuk. 2nap múlva(kedd reggel) a betetemen a cyclogest maradéka barnas árnyalatú volt.. Nap közben semmi... Ma reggelre ismet de még halványabb árnyalatú barna...
1Amúgy mű az igazság a 12,14 vagy a 16 héten veszi át a szerepet a méhlepény? Mindenhol mást lehet olvasni....
7hetesen mentem elősször kórházba mert volt egy kisebb vérzésem Progeszteron kúpot kaptam a 12.hétig Most 11+5naposak vagyunk és jövőhét szombatig tart még a kúp Miután elkezdtem a progeszteron kúp “kezelést” még kb a 9 hét közepéig néha néha enyhén görcsölt a...
Sziasztok 7hét+4napos terhes vagyok,kèt napja gyenge vérzéssel mentem korházba és akkor irták fel ezt a cyclogest hüvelykúpot a progeszteron miatt a 12.hétig kell szednem,aki hasznàlta tudja hogy ez egy zsír kúp viszont nemtudom hogy normális-e ha kb 20perc után ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!