Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen terhességi tüneted van?

Milyen terhességi tüneted van?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok de nagyon rosszul viselem ami rendkívül rosszul érint. A fejem kb egész nap a wc kagylóba lóg. Ez tart már hetek óta. Úgy érzem próbálom túlélni. Nem tudok felkelni sem semmihez kezdeni… semmit nem tudok enni mindentől hányingerem van. Fogytam már vagy 10 kilót. Abból amit az ismerőseim meséltek erről az időszakról nem tűnt vészesnek. Titeket is így megvisel az első trimeszter?

Az orvos szerint ez így normális, nem ír hányás csillapítót…

tegnap 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hù, hát nekem csak emelygés volt, hányni nem hánytam, 10 héttől meg mintha terhes sem lettem volna, bízzunk benne hamarosan csillapodnak a tüneteid. Kitartást!
tegnap 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem a legjobbakat
tegnap 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:

En is most vagyok a nyolcadik héten. Nem mindennap, de olyan ket-harom naponta hányok. De hányinger/rosszullet szinte állandó. Ha eszek egy pár falatot, ideig-óráig jobb. Van olyan nap, hogy rendesen tudok enni, már-már kivanos vagyok, másik nap alig megy le valami. A kedvem elég rossz, mert sajnos egy beverzes miatt itthon kell maradnom, nem dolgozhatok, semmihez nincs kedvem. Mostanában többet faj tompan a hasam is, próbáltam utána olvasni, remelem csak a méh tágul, nem más probléma van.

Várom, hogy múltjának a tünetek, mást nem lehet csinálni. Egyik barátnőmnek terhességi vészes hányása volt, korhazba került kiszáradás miatt, örülök, hogy én ennyivel megúsztam egyelőre (lekopogom).

tegnap 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!