Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nagy baj ha szedtem be...

Az nagy baj ha szedtem be panalgorint?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok, tegnap este a párom utánna nézett de nem talált róla semmit így úgy voltunk vele hogy nyugodtan be szedhetem fejfájás ellen. Most is vettem be egyet és én tüzetesebben utánna néztem de csak azt találtam, hogy az utolsó 6 hétben nem lehet szedni. Lehet tőle bajom? Innentől kezdve nem szedek panalgorint az is biztos
tegnap 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Terhesen rubophen, panadol. Tehát paracetamol tartalmú gyógyszert szedhetsz.

Gondolom 1 szemtől nem lesz bajod, de ezeket szedd ha szükséges inkább.

tegnap 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Akkor a panalgorint kerülöm
tegnap 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Terhességem alatt az első trimeszterben 2 alkalommal is vettem be panalgorint, nem lett semmi baja a babának. Panadolt

lehet szedni, csak hát az meg olyan, mint halottnak a csòk.

tegnap 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Az gyakorlatilag az algopyrin olcsó változata.

Alkalmanként lehet szedni, szoptatás alatt is...a kórházba is azt adnak vagy cataflamot. De terhesen tutira szedhető, epegörcsös vagyok, arra csak algopyrin és nospa kombó mehetett terhesen is.

Igazából minden ami vény nélküli, alkalmanként szedhető lenne, de nem merik kijelenteni mivel nem tesztelik. Az erősebb gyógyszerek, vényköteles dolgoknál fontosabb betartani a javaslatokat. De még antibiotikum is szedhető, amennyiben orvosilag szükséges. Ne aggódj. Jó egészséget.

tegnap 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!