Veletek hogy bántak a kórházban?
Kedves Kismama! Nem szabad ennyire a szivedre venni ezeket a dolgokat. Én is kórházba járok terhesgondozásra, van egy nagyon aranyos dokim, vele mindent meglehet beszélni, pénzt is kap., na nem annyit mint a magánrendelésen.
Viszont az ultrahangnál soha nincs jelen, ott minden úgy folyik mint a gyárban a futószalagnál. Még fel sem öltöztél, már ott a következő.
Soha nem mond semmit, csak az aszisztensnek diktál, számomra kínaiul, de ezt a dokim később elmagyarázza.
Ne izgulj kb. két hét múlva ha mész már lesz szívhang, addig ő sem tud mit mondani. Kitartás
Szerintem ne válts, ha már bizosabb a terhesség megváltoznak. Én inkább dokit keresnék.
Abban viszont igazuk van hogy sok kismama korán megy, sajna elsőre én is ebbe a hibába estem, a doki hüvelyi uh-val vizsgált, megsértett és másnap pecsételő vérzésem lett, aminek következtében később elment a baba. Nem akarlak ilyesztgetni, de sajna én így jártam.
Hát igen, ez a sírós-pityogós időszak a terhesség miatt van! Majd figyeld meg, lehet egy sima reklámon is sikerül majd elsírnod magad. Én a terhességem előtt talán az esküvőmön pityeredtem el (egy-két könnycsepp), előtte meg már évekkel nem volt sírás. Most 15 hetes vagyok, de a könnycsatornáim olyan tiszták lehetnek, hogy csak na! :D
(12:35-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!