Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. heti u. h. a betöltött...

A 12. heti u. h. a betöltött 12. hét után van?

Figyelt kérdés
Az előző terhességemnél, úgy hívott a doki, hogy a 13. hétben, a mostani orvosom a 12.héten hív. Visszakérdeztem, hogy nem korai?! Aztán mástól is hallottam így..., de van aki állítja, hogy a betöltött 12. hét után jó menni
2011. febr. 3. 11:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia!én most pénteken leszek 12 hetes vagyis holnap és hétfőre hívott az orvosom uht-ra!Te csináltatod vérvizsgálatot amiért fizetni kell??
2011. febr. 3. 11:39
 2/18 anonim ***** válasza:
én jövő héten megyek 12 hét 5 naposan, nekem is betöltött 12. hetet mondtak
2011. febr. 3. 11:39
 3/18 anonim ***** válasza:
igen.Egy egy hét csúszás lehet,de megvárják amíg betöltöd a 12 hetet.Általában 12-13 héten van az első genetikai uh.
2011. febr. 3. 11:40
 4/18 anonim ***** válasza:
kedves első, én is pénteken leszek annyi, én megyek vérvételre is aznap, a bajcsyban pesten a kombinált teszt ingyenes. üdv: második
2011. febr. 3. 11:41
 5/18 anonim ***** válasza:
Betöltött 12. hét kell,és 13+5 napig lehet megcsinálni.Nekem anno ezt mondták,mikor mentem,és a szonográfus beteg volt,és későbbre tették.
2011. febr. 3. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Szia az első vagyok !!!Már január 1 től nállunk kisvárdán fizetni kell 7000 ft ot integrált tesztért ami csak azt mondja meeg hogy van e kockázati tényezőm a betegségre.Az orvosom azt mondta ha netalán + lenne akkor se csinálnak semmit csak 16 hetesen amikor ingyen ujra elvégzik a vérvételet.
2011. febr. 3. 11:46
 7/18 A kérdező kommentje:

Igen, megcsináltatom a kombinált tesztet.

Köszi a válaszokat... Akkor nem értem, engem 11+4-en hívtak, meg 11+6-on. Két helyen néznek, ez csak annyiból érdekes, hogy mindkét doki azt mondta, hogy jó így.... én nem értettem, remélem nem lesz korai, főleg, hogy 8+6-nál pár nappal kisebbnek is mérték. És mi van ha méret szerint mondjuk éppen hogy csak 11 hetes lesz?! Akkor nem tudják megnézni amiket meg kell?

2011. febr. 3. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:
Ja és elfelejtettem hogy ugy beszéltem meg az orvosommal hogy megnézi a genetikai uhton és utánna megbeszéljük a vérvételet de én ugy vettem észre nincs mellette szerinte nem kell
2011. febr. 3. 11:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem 11+6 napon kell mennem.
2011. febr. 3. 12:07
 10/18 anonim ***** válasza:

én ma vagyok 11+6os, és mára hívott az orvos vissza, még a 7+6on voltam nála azóta nem, így nem tudom mire számíthatok ma!

Remélem megtudja csinálni ma!

2011. febr. 3. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!