Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok erről a névről:...

Mit gondoltok erről a névről: Bereczki Mira Abigél?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Nekem az Abigél nem tetszik, Egy negyvenéves korú, rövid hajú, szigorú, erősen sminkelt nő jut eszembe. A Mira szimpi, az első lányomnak is ez a 2. neve :)

Meg a vezetéknév utolsó, és a keresztnév első két betűje összeolvaszta... :D

Ti döntitek el, hidd el, ha megszületik gyönyörű lesz neki ez a név, a baba is gyönyörű lesz ;) A Ti véleményetek fontos! ;)

Könnyű szülést :)

2011. márc. 7. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szép :)

De nekem Mira nélkül egy fokkal jobban tetszik.

2011. márc. 7. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:
45%

Őszintén ? Szegény gyerek...

Legalább a Mirát tegyétek hátulra, ez nagyon borzalmas név:(

4/15 anonim ***** válasza:
Nekem külön mindkét keresztnév tetszik,de így együtt egy kicsit soknak tűnik,mert a vezetéknév sem olyan mindennapi,mint pl.Kiss,amihez jobban el tudom képzelni mindkét gyönyörű nevet
 5/15 anonim válasza:

akkor ezekszerint csak nekem tetszik :)

szerintem jó ötlet, mintkét név nagyon szép és passzol a vezetéknévhez is !!

2011. márc. 7. 16:36
 6/15 anonim válasza:
na ezt hogy hoztam össze :d szóval *mindkét :D
2011. márc. 7. 16:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem bántásképpen, de szerintem is borzasztó. Semmi ritmus, semmi szépség a hangzásában.Ha az Abigélt elhagyod, akkor a név teljesen jó hangzásúvá válik.
2011. márc. 7. 17:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép, nekem nagyon bejön. Külön-külön is szép, de így együtt is.
2011. márc. 7. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem tetszik. Semmi borzalmas nincs benne, számomra az a Bereczki Eperke Málna lenne. :)
2011. márc. 7. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
nekem az Abigél nem tetszik annyira, de ti babátok, nektek kell,h tetszen!
2011. márc. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok Dr. Várkonyi Péter nőgyógyászról? Többi lent.

Lassan orvos választás elött vagyok,eddig ugy gondoltam hogy őt fogadom fel,de tegnap az egyik fórumban elég rosszat olvastam róla,azt hogy egy 8hós ikerbaba miatta halt meg,meg hogy ugy megnyomkodott egy kismamát hogy elvetélt! Ezek mellett tudom azt hogy hangulat...

Mit gondoltok Bereczki Zoltánról?

A zenéjéről, a musicalekről, mindenről... :)

Diabéteszes kismamák mit gondoltok?

7.6 lett a cukorterhelésem eredménye a 12. héten. Előző terhességemnél diabéteszes voltam, 160g-os diétát kellett tartanom. Most 175g-os diétára fogtak. Nem túlzás? Igaza van a dokimnak? 60kg vagyok, 1kg-t híztam eddig. Tapasztalatokat várok, nektek milyen...

Mit gondoltok a neten található súlykalkulátorról?

Ezt találtam a minap. Kíváncsi lennék, hogy mennyire jó. Nektek reális értéket mutat? Benne vagytok a hízás intervallumban?

Mit gondoltok Bereczki Zoliról?

/kort és nemet légyszíves írjatok/

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!