Hogy zajlik Gyöngyösön a terheléses cukor vizsgálat? Vinni kell a cukros lét vagy ott adják?

válasza:Nem Gyöngyös, de nálunk így volt.Előző nap 6-tól enni már semmit, vizet inni is csak éjfélig.Másnap irány a labor, vérvétel, ha nem magasabb az érték 7-nél, akkor cukros lötty(nekem konkrétan meg kellett venni 220 v.330 ft volt, mert a labor 1 nap csak x adagot kap, az azon felül érkező kismamáknak már nem jut-ennyit a tb-ről, meg az eügyről.)ha azt megittad, akkor 120 perc múlva, pontosan újabb vérvétel.
Ennyi.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy müködik?
28 hetes vagyok, holnap megyek cukorterhelésre. Védőnőm azt mondta, hogy éjféltől ne egyek semmit... Ez ok is, de egy pohár vizet sem lehet inni?(nem cukros folyadékot gondoltam, csak vizet)
Hányig lehet jelentkezni? Cukrot kell vinnem, vagy ott zsömle van? Kb. mennyi időt vesz igénybe?
Arra gondolok, hogy vért vesznek utána megkel enni a zsömlét és tejet és újra vért vesznek, vagy egy órával mielőtt odaérek a vérvételre azelőtt megkel enni a zsömlét és tejet és csak egyszer veszik le a vért?
Mit kell enni inni előtte stb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!