Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik Gyöngyösön a...

Hogy zajlik Gyöngyösön a terheléses cukor vizsgálat? Vinni kell a cukros lét vagy ott adják?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem Gyöngyös, de nálunk így volt.Előző nap 6-tól enni már semmit, vizet inni is csak éjfélig.Másnap irány a labor, vérvétel, ha nem magasabb az érték 7-nél, akkor cukros lötty(nekem konkrétan meg kellett venni 220 v.330 ft volt, mert a labor 1 nap csak x adagot kap, az azon felül érkező kismamáknak már nem jut-ennyit a tb-ről, meg az eügyről.)ha azt megittad, akkor 120 perc múlva, pontosan újabb vérvétel.

Ennyi.

2011. márc. 14. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
ott adják.vigyél egy kis citromlevet eseteleg,úgy elviselhetőbb:-))
2011. márc. 14. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyöngyösön adják és tényleg vigyél citromlevet, úgy jobb.
2011. márc. 16. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Terheléses cukor vizsgálat előtt vizet sem lehet inni?

28 hetes vagyok, holnap megyek cukorterhelésre. Védőnőm azt mondta, hogy éjféltől ne egyek semmit... Ez ok is, de egy pohár vizet sem lehet inni?(nem cukros folyadékot gondoltam, csak vizet)

Szt. Istvánban hogyan megy a terheléses cukor vizsgálat?

Hányig lehet jelentkezni? Cukrot kell vinnem, vagy ott zsömle van? Kb. mennyi időt vesz igénybe?

Dr. Mészáros Lászlónál, a Szt Istvánban hogy történik a cukor vizsgálat?

Arra gondolok, hogy vért vesznek utána megkel enni a zsömlét és tejet és újra vért vesznek, vagy egy órával mielőtt odaérek a vérvételre azelőtt megkel enni a zsömlét és tejet és csak egyszer veszik le a vért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!