Szt. Istvánban hogyan megy a terheléses cukor vizsgálat?
Figyelt kérdés
Hányig lehet jelentkezni? Cukrot kell vinnem, vagy ott zsömle van? Kb. mennyi időt vesz igénybe?2011. szept. 15. 13:16
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Nekem a dokim azt mondta, hogy reggel 7-re legyek ott, és vigyek magammal 1 zsömlét és 2 dl tejet. Soron kívül bemehetsz a "rendes" vérvételesek előtt, ekkor leveszik az éhgyomri vért, majd kimész, megeszed a zsömlét, és pontosan 1 órával később bemész a második vérvételre (itt is soron kívül). De a dokid nem mondta el, hogy cukrot vagy zsömlét vigyél magaddal? Mert amikor én voltam, akkor néhányan cukros löttyöt ittak, mások meg zsömléztek.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő válaszod! Az én dokim annyit mondott, hogy ahány vérvétel, annyi szokás, hogy cukrot kell inni, vagy zsömlét enni. Istvánban fogok szülni, de területileg másik kórházhoz tartozom. ott is levennék a vért. Ezért nem mondta, hogy hol mi a szokás.
2011. szept. 15. 20:33
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Én sem az Istvánba tartozom területileg, de ott van a nődokim már 10 éve. Nem értem miért nem tud rendesen tájékoztatni téged az orvosod. Többek között ez is a dolga lenne...
Kapcsolódó kérdések:
24 hetesen milyen az a cukor vizsgálat vérvétellel?
Hogy müködik?
Terheléses cukor vizsgálat előtt vizet sem lehet inni?
28 hetes vagyok, holnap megyek cukorterhelésre. Védőnőm azt mondta, hogy éjféltől ne egyek semmit... Ez ok is, de egy pohár vizet sem lehet inni?(nem cukros folyadékot gondoltam, csak vizet)
Hogy zajlik Gyöngyösön a terheléses cukor vizsgálat?
Vinni kell a cukros lét vagy ott adják?
Dr. Mészáros Lászlónál, a Szt Istvánban hogy történik a cukor vizsgálat?
Arra gondolok, hogy vért vesznek utána megkel enni a zsömlét és tejet és újra vért vesznek, vagy egy órával mielőtt odaérek a vérvételre azelőtt megkel enni a zsömlét és tejet és csak egyszer veszik le a vért?
A 16. kerületben az SZTK-ban milyen a terheléses cukor vizsgálat?
Mit kell enni inni előtte stb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!