Megmondaná valaki hogy milyen vizsgálat a nyaki redőszűrés és milyen eredménynek kell kijönnie? Mit néznek?

válasza:A 12 hetes genetikai ultrahangon vizsgálják a babó nyakiredő vastagságát ha jól tudom 2mm-ig jó az eredmény,
Boldog babavárást,
23 hetes kismama:)

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Igen jól tudod, én a múlt héten voltam, és meg is kérdeztem az orvost 3 mm és az fölött gyanús azt mondta!

válasza:Szia!
Az utolsó vagyok, annyira felizgatott az első két válaszoló által mondott 2 mm, hogy előszedtem a papírjaimat, a kisfiamnál aki most 2 éves a 12 heti uh-on a nyaki redő 2.3 mm volt és szerencsére makk egészséges. A mostani terhességemnél pedig 2.0-őt mértek. Ezt csak a megnyugtatásodra írtam, de kérdezz rá te is nyugodtan az orvosnál!
Boldog babavárást!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Barátnőmnek ezen a vizsgálaton 95%-osan megmondták, hogy kislánya lesz (fizetős vizsgálat). Azóta most már biztosan tudja. Állítólag valamelyik csont méretéből meg lehet állapítani, ha azt lemérik.
Volt egy rendellenes terhességem,de előtte született egy egészséges gyermekem.Most újra babát várok,valyon kell félnem?
32 hetesen volt utoljára, és nagyon kíváncsi vagyok mekkora a súlya már a babáknak?
Meddig normális?
Hasi vagy hüvelyi ultrahanggal történik a vizsgálat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!