Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmondaná valaki hogy milyen...

Megmondaná valaki hogy milyen vizsgálat a nyaki redőszűrés és milyen eredménynek kell kijönnie? Mit néznek?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok de kéthét múlva megyek erre a vizsgálatra és kíváncsi vagyok hogy zajlik és milyen eredményt kell kapnom.Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 18. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:

A 12 hetes genetikai ultrahangon vizsgálják a babó nyakiredő vastagságát ha jól tudom 2mm-ig jó az eredmény,

Boldog babavárást,

23 hetes kismama:)

2009. ápr. 18. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ez egy uh, ahol ezt mérik. Én pontosan nem tudom mettöl meddig jó, nekem 0,9mm volt, és a doki szerint az tökéletes.
2009. ápr. 18. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
un.genetikai uh. a baba nyaki redöit mérik amiböl a down korra következtetnek 2mm-ig jo
2009. ápr. 18. 12:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Közben beírtam a keresőbe és láttam is,de ott 3 mm-t írtak a felső értékre.Mégegyszer köszönöm hogy írtatok!
2009. ápr. 18. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen jól tudod, én a múlt héten voltam, és meg is kérdeztem az orvost 3 mm és az fölött gyanús azt mondta!

2009. ápr. 18. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó vagyok, annyira felizgatott az első két válaszoló által mondott 2 mm, hogy előszedtem a papírjaimat, a kisfiamnál aki most 2 éves a 12 heti uh-on a nyaki redő 2.3 mm volt és szerencsére makk egészséges. A mostani terhességemnél pedig 2.0-őt mértek. Ezt csak a megnyugtatásodra írtam, de kérdezz rá te is nyugodtan az orvosnál!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 18. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs, az első és harmadik válaszolót akartam írni.
2009. ápr. 18. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Genetikai vizsgálat 12. hét, baba neme, kinek vált be, kinek mondták már meg akkor biztosan?

Barátnőmnek ezen a vizsgálaton 95%-osan megmondták, hogy kislánya lesz (fizetős vizsgálat). Azóta most már biztosan tudja. Állítólag valamelyik csont méretéből meg lehet állapítani, ha azt lemérik.

Beteg (kromoszómarendellenesség) magzat után lett egészséges babád? Kellett valami plusz vizsgálat?

Volt egy rendellenes terhességem,de előtte született egy egészséges gyermekem.Most újra babát várok,valyon kell félnem?

Kismamák a 36-dik terhességi héten járok, lesz még nagy ultrahang vizsgálat?

32 hetesen volt utoljára, és nagyon kíváncsi vagyok mekkora a súlya már a babáknak?

Ikerterhességnél, a nyaki redő vizsgálatnál mi számít jó eredménynek?

Hasi vagy hüvelyi ultrahanggal történik a vizsgálat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!