Igaz, hogy meglátszik a babán?
Én is hallottam már erre eseteket, de nálam nem találkoztam ezzel.
Én megégettem magam terhesen, de lányomon nem volt nyoma.
Meg is vágtam magam, az sem látszódott rajta.
A pattanásokat mondjuk inkább a magad érdekében ne nyomkodd.
Ez hatalmas butaság, régi babona, amit még mindig sokan elhisznek. Egy ismerősöm terhesen törte el a lábát, de a gyerek épen született. Sógornőm a hasát ütötte meg egy eséskor, de semmi baj nem volt.
Amúgy pattanásosság fiúra babára vall és ez nem babona, hanem a hormonok játéka.
És ha fogorvosnál jársz várandósság alatt, akkor a gyerkőcnek a foga is tömötten fog kinőni? :))))
Ez nagy butaság, régi babona. A józan eszedre halgass mindig, a babavárással, szüléssel és gyerkőcneveléssel kapcsolatosan tele van még mindig az emberek feje egetverő zöldségekkel, nagyon sok hasonlót fogsz még hallani (csak fehérben lehet hazahozni a kórházból, a has formájáról meg lehet mondani, milyen nemű a gyerek, stb.).
Sokan mondják,azért mert sokan hallották az "öregektől".
Ennél még annak is több alapja van,hogy hasformából jósolnak nemet.
Szóval például én várandósan elvágtam az ujjam - egészen konkrétan kevés híján majdnem levágtam,maradandó nyoma lett.
A lányomon nyoma sincsen.
Gondolj bele.
Biológialigag ez hogyan következhetne be????? Hogyan sérülne, jelölődne meg a baba bőre attól hoyg veled ez történik?
Ha meglátszik, akkor nekünk nagy mákunk volt több esetben is:
- jártam kozmetikushoz: gyantáztatni, arcomat leápolni, szemöldököt kiszedni
- jártam fodrászhoz: hajat festetni, vágatni
- jártam műkörmöshöz: körmöt igazítani
- kiírt időpont előtt 2 nappal ráömlött a forró olaj a csuklómra.
Semmi baja nincs a lányunknak. Makk egészségesen született és az is!
Tudod, ha a rosszról beszélsz, akkor vonzod és megtörténik. Próbáld pozitívan nézni a dolgokat.
Amúgy is ... mikor elkezded szoptatni, első hónapban pattanásos lesz a babád arca, mert átmegy rajta az összes hormon, amit belőled kiszív az anyatejjel. Ez ellen nem tudsz mit tenni, majd elmúlik nála. Teljesen normális dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!