29. születésnapom előtt egy hónappal fog megszületni a pici babám. Szerintetek ez ideális kor? Vagy korai?
Szia!
Kicsit kétségbeesettnek érezlek:)
előfordul az ilyen érzés, de amikor megszületik a babád, akkor nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy mindennek úgy kellett történnie, ahogyan történt. Hozzáteszem én 23 évesen szültem az első fiam és 25 évesen fogom a második fiam megszülni és én egyáltalán nem érzem korainak:) Csak nyugi!:)
Mi nagyon is terveztük a babát! 3 évre sikerült természetes uton, ugy , hogy előtte a lombikok nem sikerültek. Mikor kiderült, hogy teherbe estem, az első pillanatokban nagyon boldog voltam. Aztán pár órára rá tiszta ideg voltam, hogy most mi lesz. Ez természetes reakció, hogy meg ilyedünk. nagy dolog babát válallni, főleg a mai világra. Mondjuk azóta is haragszom magamra, hogy miért éreztem így. De sokan azt mondják, hogy a hormonok is teszik.
Ugyhogy majd szépen te is beleszoksz a gondolatba, hogy anya leszel! Én most vagyok 33 majdnem 34 lezek mire megszületik! 30 hetes kismami.
Sok boldogságot a babához!
Miért ne lenne az?
26 voltam mikor az 1. babám született,most 29 vagyok, pár hét és itt a 2. babánk.
Van autó és lakás hitelünk, meg sok egyéb más is, így nem élünk nagy lábon,de szeretjük egymást és ez a lényeg :)))
Februárban töltöttem a 29-et, márciusban született a lányom. Ha tehettem volna, még előbb is szültem volna, csak sajnos nem volt rá lehetőségem.
Ha most azt írtuk volna, hogy korai, akkor nem szülöd meg? :)
Na jó, csak vicceltem! Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!