Mikor érdemes szoptatós melltartót venni és milyen méretet? 23 hetes vagyok és még nem nőtt a mellem.85-90 B-set hordok akkor mekkorát kell majd vennem körülbelül?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 9. 15:06
1/5 anonim válasza:
én vettem a 30. hét körül 2-őt (95B, és C-t) nekem sem nagyon nőtt még (alapból 90-eset hordtam, ez melltartó függő volt) talán egy picit, de nagyon jók, elvileg ráér szülés után is egyébként, viszont nekem alapból sem kicsik, és már húzták a hátam, meg fájt a nyakam, ez a melltartó meg nagyon kényelmes azért vettem, mindenesetre, ha veszel szülés előtt 1-et max 2-őt (nekem ebből már a B-s kicsi), mert csak szülés után alakul ki a mell mérete igazán, de szerintem inkább a C-sek lesznek jók, dehát ezt majd te látod:) az tuti, h nagyon kényelmes, boldog babavárást! 36 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Én minél későbbre akartam halasztani, mert folyamatosan nőttek a melleim. Teherbeeséskor hordtam 75 C-st, de már bőven kicsi.
Szülés után beáll a mell, megkeményedik és állítólag sokka nagyobb lesz, így én sem tudom még, hogy mit vegyek.
De valami nagyon könnyű, varrás nélküli, rugalmas, engedő anyagu melltartót fogok most nézni lassan .
32 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Én most járok a 95Dnél,és olyan 75Cs volt,mikor megbabásodtam.Azt mondják,hogy a tejtermelés még plusz egy kosár,tehát én majd csak akkor veszek szoptatós melltartót,ha már beindult a tejtermelés.Már megvan a bolt,meg a típus.A férjemnek megmondom,hogy milyet vegyen,ő meg megy és megveszi:)
4/5 anonim válasza:
Én ráfáztam, 75C voltam, vettem kettőt a 30. hét táján, 85B és C de most a 36 héten már érzem, hogy a B-s kicsi:(
Mire odajutok, vehetek megint.
Szerintem szoptatóssal várj, amig megszületik a baba és beáll a tejtermelés.
Már bánom, hogy nem sima pamutmelltartót v. toppokat vettem erre az időre.
5/5 anonim válasza:
Nekem 75 B volt a méretem a terhesség alőtt. Most 75B-80B. Vettem egy olcsóbb 80B-s szoptatós melltartót, de azt hiszem én csak szülés után fogok venni... Nem akarok potyára venni 2-3 rossz méretűt. Még én sem tudom mekkora leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!