Van más is, aki szinte egész terhessége alatt bakteriális hüvelyfertőzéssel küzdött? Tapasztalatokat kérek.
Figyelt kérdés
Hüvelyflóra helyreállítással, bórsavas kúppal, mindennel próbálkoztunk, majd volt egy antibiotikum kúrám, ami hatott kb. 2 hétig, most újra sárgás a folyásom. Egyéb problémám nincs. De nagyon bosszant. Valaki hasonló cipőben?2012. márc. 27. 12:36
12/15 anonim válasza:
uccsó előtti vagyok, jelentem kipróbáltam, tényleg nem csíp, egyelőre abbamaradt a viszketés, ennek már örülök, meg a folyás is. Mától meg probiotikus cuccal megyek rá :)
Milyen gyakran kell ezt ismételni?
13/15 anonim válasza:
Örülök, hogy jól sikerült:). SZerintem ha elkezded érezni, hogy támad a "kór", bármikor ismételhető. Én a teafaolajat szoktam megelőzésképp cseppenteni.
15/15 anonim válasza:
Szió,
hál isten, én nem, mert már jóval előtte elkezdtem használni a ph4-es intim habot a mindennapos tisztálkodáshoz.
De ha már kialakult fertőzésed van, azt is lehet kezelni a terhesség alatt is, még pedig intim segítésggel.
MindenNőnek oldalon találod, de itt tudsz jobban utána nézni:
www.intimapolas.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!