Mas is jart igy? Nagyon begorcsolt a labam (vadlim) es mar 2 napja hogy nem akar elmulni, ugy faj hogy santitok, nem tudom behajlitani a labam.
Vitaminhianyom lenne? Pedig szedek mindenfele bogyot amit az orvos ajanlott...(Femibiont, magneziumot es vasat is)mi hasznalna meg?
28 hetes kismama
magnézium az egyetlen.
de én pl ha érzem hogy görcsölne pont ellenkezöleg nyomom a lábamat akár éjszaka is.
Nekem a doki a kálciumot ajánlotta vádli és kéz görcsökre, és mellette növeltem a magnézium-bevitelt is. Magnéziumból mennyit szedsz egy nap? Én csak 1 szemet szedtem, de mikor elkezdett görcsölni a vádlim, akkor napi 3 szemet (magnesii citricit és nem Magne B6-ot).
Kálcium pezsgőtablettát ittam, de ezt csak mértékkel, mert ha túl sokáig szeded, akkor már még rosszabb hatással is lehet az izmokra (görcsölhetsz tőle). Nekem allergia miatt kellett szednem 1 hétig, de az 5.-6. napon már fájt tőle minden izmom (mellette én Elevitet szedtem).
Magne B6 helyett szedj inkább magnesii citrici-t, jóval több benne a magnézium.
A Magne B6-al nekem olyan vígan görcsölt a lábam, mintha semmit nem vettem volna be rá. Ez viszont tökéletes.
Plusz egy jó adag tej, az is sokat segít a görcsökön.
Én magnesiin és tejen éltem a második terhesség alatt, és nem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!