Mennyi folyadékot isztok naponta?
Én 8 hetes vagyok de nem bírok meg inni 2,5litert naponta az
baj.
Nekem a 3 liter megvan. Ebben a melegben több is.
Ha 2 l -t megiszol az már elég jó. Ehhez jön még a gyümölcsök víztartalma. Ha szereted a dinnyét eheted dögivel, mert rengeteg benne a víz.
Amúgy meg ha úgy van próbálj meg minden órában egy pohár vizet meginni, így a folyadékelosztás is optimális lesz és nem is fog soknak tünni.
3 liter ásványvíz naponta + 1 liter 100%os narancslé. Ez a folyadék, + a gyümölcsök, leves.
Én elkezdtem vizesedni pár hete. Azt vettem észre, hogy ha kb. fél óránként megiszok egy nagy pohár vizet, akkor lemegy a kezemről és a lábamról a víz. Azóta így iszok, nem is vizesedek. Mondjuk lehet, hogy nincs összefüggés a kettő között, csak 2-3 napig tartott a vizesedés, de mondom, azóta nincs bajom ezzel. Igaz, hogy sokat kell járni pisilni, de ennyit megér. Ja, és éjszaka is iszom, legalább 2-3szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!