Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt nem baj, ha...

Terhesség alatt nem baj, ha zöld teát iszok sokat?

Figyelt kérdés
Nagyon jól esik. főzősre gondolok,nem bolti üvegesre.
2008. jún. 6. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Helló! Szerintem nem gond, én is szokam belőle iszogatni, sőt még állítom, hogy jó székrekedésre is. Hány hetes vagy?
2008. jún. 6. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:

igaziból 12 hét 5 nap, uh szerint egy héttel kevesebb, de az nem lehet. Tényleg akkor hány hetes is vagyok?? Melyiket kell mondani??

És köszi a választ.

2008. jún. 6. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem azt mondta a dokim, hogy mindig a betöltött hetekről beszélünk, tehát 12 hetes vagy!

Boldog babavárást!

9 hetes kismami

2008. jún. 6. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Az az idő számít a terhességi időnek, amit az ultrahang alapján mondanak. Ez a terhesség alatt néha ugorhat e hetet, mert a baba méretei alapján számolják. Nekem pl kimaradt a 6. hét. Azért egy idő után be kell állnia.

A terhességem előtt én állandóan zöld teát ittam, de most már csak néha. A teában nagyon sok a koffein, ami nem jó, ráadásul cukros, ami szintén nem jó. Persze nem sokkal rosszabb, mint a gyümölcslé. Ha az orvosod nem ellenzi, akkor ihatod nyugodtan. A vizelethajtó hatása miatt a húgyúti fertőzések gyorsabb gyógyulásánál jó is lehet.

2008. jún. 6. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
nem nagyon szabad vizhajto hatása van.11 napos urfi anyukája
2008. jún. 6. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. A zöld teát nem javasolják terhesség alatt.
2008. jún. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Folyás vagy magzatvízszivárgás? És zöld? 34hkm

Ma, hirtelen nagy mennyiségű, sűrű de folyós, zöldes(?!?!) folyás jött ki belőlem mikor pisiltem. Rendesen olyan érzés volt, mint mikor menstruáltam és egy adag vér kicsúszott belőlem (bocsi ha gusztustalan, nem tudok jobban fogalmazni). A nyákdugó nem így néz ki...

Mitől lehet zöld a magzatvíz? A baba belepisil/kakil és attól?

lehet, h buta kérdés, de érdekel. és az nagy baj? rosszul lehet a baba miatta?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!