Terhesség alatt nem baj, ha zöld teát iszok sokat?

válasza:igaziból 12 hét 5 nap, uh szerint egy héttel kevesebb, de az nem lehet. Tényleg akkor hány hetes is vagyok?? Melyiket kell mondani??
És köszi a választ.

válasza:Szia!
Nekem azt mondta a dokim, hogy mindig a betöltött hetekről beszélünk, tehát 12 hetes vagy!
Boldog babavárást!
9 hetes kismami

válasza:Az az idő számít a terhességi időnek, amit az ultrahang alapján mondanak. Ez a terhesség alatt néha ugorhat e hetet, mert a baba méretei alapján számolják. Nekem pl kimaradt a 6. hét. Azért egy idő után be kell állnia.
A terhességem előtt én állandóan zöld teát ittam, de most már csak néha. A teában nagyon sok a koffein, ami nem jó, ráadásul cukros, ami szintén nem jó. Persze nem sokkal rosszabb, mint a gyümölcslé. Ha az orvosod nem ellenzi, akkor ihatod nyugodtan. A vizelethajtó hatása miatt a húgyúti fertőzések gyorsabb gyógyulásánál jó is lehet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma, hirtelen nagy mennyiségű, sűrű de folyós, zöldes(?!?!) folyás jött ki belőlem mikor pisiltem. Rendesen olyan érzés volt, mint mikor menstruáltam és egy adag vér kicsúszott belőlem (bocsi ha gusztustalan, nem tudok jobban fogalmazni). A nyákdugó nem így néz ki...
lehet, h buta kérdés, de érdekel. és az nagy baj? rosszul lehet a baba miatta?
12+5 hetes vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!