Kismamik, akikkel együtt izgultunk még február elején (kérdés linkje lent), hogy vagytok? Pocitok? Közérzet?
Itt a link: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
No és azok, akiknek akkor sajnos nem sikerült? Mi újság azóta? :)
Kislány Boglárka :) Egy kicsit hamarabb született de sajnos császárral előrébb kellett hozni a dátumot mint kiderült a nyakán és a mellkasán volt a köldökzsinór de hála az égnek minden rendben vele most lesz 3 hónapos :)
Nagyon örülök nektek :) Kedves kérdező hát akkor nálatok már rendesen nő uralom van :D
Sziasztok!
"P." vagyok, február 13-án pozitívat teszteltem, és február 14-én, valentin napon mondtam meg a páromnak. Volt nagy meglepetés és öröm! :)
Azóta is minden rendben a pocaklakóval. Sokat izgultam, mert már 35 éves vagyok, de a párom mindig megnyugtatott. Több ultrahangon is voltam. Ma vagyok 16 hetes. Még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, de végülis mindegy csak egészséges legyen!
A 6. héttől kezdve egész nap émelygés és hányingerem van, mostanság enyhül egy kicsit, de még nem múlt el. Most már nagyon remélem hogy mielőbb megszűnik ez az érzés, mert már nehezen viselem. A pocakom az utóbbi 2-3 hétben nagyott nőtt. Hízni a 13. hétig semmit nem híztam, azóta a 3 hét alatt kb. 2 kilót. :(
Remélem többen is összegyűlünk itt újra!
Mindenkinek boldog babavárást kívánok.
üdv, P.
V, mi van veletek, minden rendben?!
P, nagy gratula, boldog babavárást! :D
Neked is gratulálok, Nikol! :)
Lányok, ma voltam UH-n, és öcsi jön a két lány mellé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!