12. heti kombinált teszt eredmény. Szerintetek jó? Vagy mik azok az értékek amik jók -tól . -ig. PAPP-A : 10490 miu/L,1,49 MoM Szabad B-hCG : 20,60 Ng/ml, 0,59 MoM Tarkóredő vastagság : 1,60mm,1,11 MoM Alacsony kockázat.
Kockázat Down kór előfordulására : 1:12000 Kockázat az Edwards kór előfordulására : 1:31000
Mégis elküldött a doki genetikai vizsgálatra, bár a beutalóra azt írta, hogy az "Anya életkora miatt"
36 éves vagyok....lehet baj???

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem 1:436 volt a kockázat 34 évesen és a MoM-ok is sokkal rosszabbak voltak (Papp-A: 1.125 iu/L 0.25 MoM, Béta HCG: 36.67 ng/ml 1.123 MoM - A Papp-A magasan jó a HCG pedig alacsonyan). Csinaltattam egy Prena testet ami nem mutatott eltérést, úgyhogy valószínű
az életkor dobja meg ennyire ezeket az értékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Nekem PAPP-A alacsony az fhCG magas. Kétségbe vagyok esve.
Az én dokim soha nem az utolsó menzesz szeinti kort írja a papírra,hanem a magzat korát,a genetikai UH-is kb.akkorra lőtte be,amikor a baba 12 hetes lesz,és most meg vagyok zavarodva,mert ez így 2 hetes eltérést jelentene. Remélem,érthetően fogalmaztam:)
Mi mire jo? Nem mindegyik cask a dawn kort szuri? Melyik mutat 100% kepet a baba egeszsegerol?
Előtte kell kombinált tesztet csináltatni, vagy elég ez?
igazából a vizsgált markerek eredménye zavar egy kicsit hisz fogalmam sincs hogy melyek az átlag határok. PAPP-A: 5278 miu/L 1.55 MoM Szabad ß-hCG: 46.90 Ng/ml 1.06 MoM Tarkóredő vastagsága (NT): 0.90 mm 0.69 MoM Down-kór és Edwards-kór előfordulása 1:50 000...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!