Hogy vagytok kismamák? (héttől független)
Tudjátok már a babátok nemét? Nevét? Hányadik hétben jártok?
Nekünk kislányunk lesz. Nagyon várjuk már. :) Kira Stella lesz a neve. :)
32 hkm
27. hét, kisfiú lesz, Gergő. Beszakad a derekam, de más problémám nincs :) a kedvem kirobbanóan jó, nagyon-nagyon boldog és vidám vagyok :) Gratulálok a kislányodhoz! :) Szép neve lesz! :)
Fura belegondolni, hogy a most várandós kismamák babái az enyémmel egyidősek lesznek, és ők lesznek az a csoport, ahol első körben az "Igazit" keresi majd a fiam :))) Néha szoktam rá gondolni, melyik kislány lesz a nagy szerelme majd :))))) Nem leszek tipikus anyós, jó elképzelni, hogy boldog, felnőtt férfi lesz egyszer, és láthatom felnőni :))
Szia! 37. hétben járunk és már nagyon nehéz minden. Vannak jobb és rosszabb napok. Sokat rúg a picike és már elég fájdalmas. A legújabb póz, hogy kinyújtja a lábát és feszít :)
Kisfiúnk lesz, Ádám. Első baba.
Már nagyon várjuk
31 hetes vagyok. Fáj a derekam, nem alszok éjszaka,unom már a munkába járást és sajnos olykor türelmetlen vagyok a 2,5 éves lányomhoz és a férjemet. A házimunkát meg alig bírom elvégezni munka után.
Amúgy kislányunk lesz, Noéminek fogják hívni.
Kisfiúnk lesz, Benett, első baba. Vasárnap töltöm a 30. hetet.
Tegnap voltunk UH-on, szerencsére minden rendben. Jól vagyok, eléggé hamar elfáradok már mindenben, mostanában érzem hogy kezd egy kicsit teher lenni a poci, de nem érdekel, nagyon élvezem, és nagyon várjuk már a picúrt.
Sziasztok!
Mi oktober elejere varjuk elso kisfiunk erkezeset aki a Dominic PEter nevet fogja viselni. Tegnap toltottuk a 33. hetet. Egyre turelmetlenebbul varjuk. Mult heten voltunk nagy babaholmi bevasarlason. Meg egy par dolog kimaradt, de mar csak aprosagok. Jovoheten kapjuk meg a kisagyat a szuleimtol. Aztan mar csak a ruhacskak mosasa vasalasa marad szeptember elso felere. Es teljes harci diszben leszunk, hogy megerkezzen a kis szerelmunk :)
En jol vagyok, egesz jol viselem. Persze most irhatnam hosszu tomor mondatokban a "problemakat", hogy mennyire faj a derekam, dagad a laban es kinoz a savam, nem tudok aludni stb... stb... DE ez az edes csoda ezzel jar :) Es egy percig nem banom!!!
Gratulalok nektek es Oromteli Babavarast!
33hkm
Nov.1re vagyok kiírva,de remélem elöbb meglesz :)
Kisfiú lesz,nagyon várjuk!
Kb.1 hete iszonytosan fáradt vagyok és sokat mozgolodom éjszaka is.A derekam néha hasogat,úgy hogy a lábamba kisugárzik.Elkezdtem sajnos kávézni (nap 1),mert anélkül képtelen lennék ellátni az otthoni teendőimet.Mellette dolgozom+edzeni járok.Remélem ennél jobban már nem fogok kimerülni.Nem szeretném az utolsó 2 hónapot otthon tölteni.Dolgoznék ameddig lehet.Boldog babavárást mindenkinek!
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!