Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetet töltöttem ma, és az...

31 hetet töltöttem ma, és az UH szerint csak 26 hetesnek felel meg a pici. Mik a kilátásaink?

Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy a magas vérnyomásom miatt visszamaradt a fejlődésben és kórházba kell mennem. Ha valaki volt hasonló helyzetben, legyen szíves megírni, hogy mik a kilátások ilyenkor, velük mit csináltak a kórházban.
2008. júl. 16. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Dohányzol?
2008. júl. 16. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szíja!Pont van egy ismerösöm úgyan igy volt mind te!De ő autoimmun beteg is ráadásul:(Befektették a kórházba,és gyógyszeres kezelésel befólyásolták a baba növekedését az anyaméhben.Neki még a magzatvíze is kevés volt,és foltokba elhalt a méhlepénye is.1 hétig volt a kórházban,és gond nélkül jött ki,a magzatvíze ismétnormális,és a kisbaba is sokat nőt.Szóval nyugi,hálla a mai orvostudománynak már erre is van gyógyszer!Vigyázz magadra!Üdv:Zsuzsa 26 hetes kismami
2008. júl. 16. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom!!! Sajnos nagyon magas a vérnyomásom, amire már hetek óta gyógyszert is szedek, de nem igazán akar lemenni 140 alá. általában 150-170/60-90. Az orvos azt mondta, hogy ez okozza a retardációt a babánál.
2008. júl. 16. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ne törödj velle mit írt az első válaszadó!!Én a 2dik válaszadó vagyok.Sajnos tényleg nagyon magas a vérnyomásod:((Nyugodj meg!Föleg ne idegeskedj,mert még magasabb lesz vérnyomásod.Minden rendbe lesz!A babádat az orvos meg fogja erősiteni,és szép egészséges babád lesz!!Szóval nyugi!Pihenj sokat!!Drukkolok,hogy minden renbe legyen!Üdv:Zsuzsa
2008. júl. 17. 08:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Bármennyire is próbált megnyugodni a párom, a helyzet nem változott. A magzatvíz kevés volt, s az áramlási értékek sem voltak jók, így ma(17-én) délben császárral megszületet kisfiúnk.

34 cm, 890 gramm :((

Állítólag így nagyobb esélye van az életbe maradáshoz.

Napra pontosan 2 hónappal korábban született, mint ahogy ki volt írva.

Mostanra maradt a remény és az aggódás, hogy rendbe legyen minden.

2008. júl. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!